Ніби сестри-близнючки: Маша Єфросиніна здивувала схожістю зі своєю 65-річною мамою – “Посміхається кокетливо”

Відома українська ведуча та благодійниця влаштувала фотосесію зі своєю мамою в однакових джинсових комбінезонах. Зіркові мама та донька виявились дуже схожими одна на одну

Маша Єфросиніна здобула популярність завдяки своїй харизмі та сміливості. Раніше відома українська телеведуча, а тепер ще й успішна благодійниця, нещодавно привітала свою маму з важливим святом – днем народження. Вчора чимало відомих людей святкувало дні народження, серед них опинилась і зіркова мама Єфросиніної.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість показала милі кадри з сімейної фотосесії, а також повідомила, що мамі виповнилось 65 років. Маша Єфросиніна залишила чуттєве привітання для рідної людини, а підписники та колеги зірки доєднались до кожного її слова у коментарях.

Маша Єфросиніна показала фотографії зі своєю мамою
Маша Єфросиніна показала фотографії зі своєю мамою

Єфросиніна зі своєю мамою

Відома українська телеведуча поділилась зі своєю авдиторією спогадами про те, що самостійне життя вона почала ще у 16 років. Тоді зірка поїхала з батьківського дому, але тепер, через 25 років Маша Єфросиніна знову живе поруч зі своєю мамою, за що дуже їй вдячна.

Ведуча подякувала рідній людині за те, що вона допомагає їй з вихованням сина та побутом, що дозволяє Єфросиніній займатись своєю професійною діяльністю.

Вона зберігає моє серце в спокої за мою дитину, а я маю можливість допомагати іншим мамам повернути спокій в їх серця

– прокоментувала Маша Єфросиніна.

Єфросиніна вразила схожістю зі своєю мамою
Єфросиніна вразила схожістю зі своєю мамою

У новому дописі Маша Єфросиніна зазначила, що вони з родиною завжди робитимуть все можливе для того, щоб матуся була щасливою та усміхненою. Така обіцянка зірки проявляється навіть у найдрібніших приємностях. Наприклад, на день народження мами ведуча з самого ранку вирушила на пошуки її улюблених квітів – троянд кольору бургунді.

Варто зазначити, що Маша Єфросиніна та її мама феноменально схожі одна на одну. Зіркові родичі виглядають, ніби сестри-близнята. Однаковий колір волосся, м’який погляд, ідентичний колір волосся й щира усмішка роблять знаменитостей неймовірно схожими. Ба більш, у свої 65 років мама Маші Єфросиніної виглядає дуже молодо.

Для фотосесії українська ведуча зі своєю мамою обрали однакові джинсові комбінезони, які зробили їх ще більш схожими.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.