Потап змінив імідж та продемонстрував оновлену зовнішність: тепер обличчя повністю гладеньке (ФОТО)

Відомий український репер і продюсер Потап поділився в своєму Інстаграм-блозі новим фото, на якому показав, як змінив імідж. Його обличчя виглядає по іншому.

Вже давно зірковий чоловік відомої української співачки Насті Каменських Потап носить бороду. Він часто дивував шанувальників зміною її кольору, але вони до цього давно звикли. Можливо це стало причиною змінити свій образ. В Мережі Олексій Потапенко опублікував фото, на якому видно, як він змінився. Артист повністю збрив бороду і поголився налисо, постав у модному реглані в трендовому на сьогодні кольорі хакі.

Ми на світлій стороні! Працюємо як бджоли!

, – написав Потап.

Підписники здивувались, що Потап став схожий тепер на зірку “Вечірнього кварталу” Євгена Кошового, а також тому, що артист в Україні. Відмітимо, коли почалась повномасштабна війна, він із дружиною Настею Каменських знаходився в Іспанії і вирішив тоді не повертатись додому. Зіркова пара багато працювала за кордоном, влаштовуючи благодійні концерти для збору коштів для ЗСУ і привертаючи увагу світу до ситуації в нашій країні.

Через декілька місяців Олексій Потапенко знову з’явився на українському телебаченні і повідомив, що вже повернувся. Його багато критикують в Мережі за те, що не пішов на фронт, а також публіка бурхливо сприйняла “заочну” заяву зірки на вступ в тероборону в той момент, коли він знаходився за кордоном. Перебуваючи в Європі, у репера перекосило обличчя на фоні стресу, але він вже поправився.

Потап несподівано зізнався, де пропадав довгий час і чим зараз займається
Потап змінив імідж та продемонстрував оновлену зовнішність

Настя Каменських в інтерв’ю захистила чоловіка, відмітивши, що вони не тікали і не знали, що почнеться війна, а її коханий робить дуже багато для України в тих сферах, в яких він професіонал, тому його немає за що критикувати.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.