Як виглядають четверо синів Андрія Шевченка: пристрасть до футболу успадкували не всі хлопці

Один з найвідоміших українських футболістів і тренерів Андрій Шевченко має щасливу та велику родину. Знаменитість виховує чотирьох синів. Як виглядають хлопці та який життєвий шлях вони обрали?

Андрій Шевченко – один з найвідоміших українських футболістів. Хоча знаменитість не одразу усвідомив потяг до футболу й у молодших класах захоплювався хокеєм, пізніше Шевченко таки почав кар’єру футболіста. Сьогодні він є відомими футболістом не лише в Україні, а й у всьому світі.

Проте, дуже добре склалась не лише професійна діяльність зірки українського спорту. В особистому житті Андрія Шевченка все ще набагато краще – футболіст є щасливим татом чотирьох синів і люблячим чоловіком чудової дружини. Про те, як виглядає родина, кохана та діти знаменитості, читайте далі.

Сім’я Андрія Шевченка

Зі своєю майбутньою дружиною Крістен Пазік знаменитість познайомився в Італії. Купідоном для зіркової парочки став легендарний Джорджо Армані, італійський дизайнер одягу та аксесуарів, очільник всесвітньо відомого дому мод. Саме він познайомив двох молодих людей, які врешті одружились 2004 року.

Андрій Шевченко з дружиною Крістен Пазік та дітьми
Андрій Шевченко з дружиною Крістен Пазік та дітьми

Американська модель польського походження народила українському спортсменові чотирьох дітей – 18-річний Джордан, 16-річний Крістіан, 11-річний Олександр, 8-річний Райдер Габріель.

Зіркова родина живе у Великобританії. Про особисте життя родини, як і про життя синів Шевченка, відомо мало. Татовими стопами пішов лише один син – Крістіан Шевченко.

Син українського футболіста Андрія Шевченка Крістіан
Син українського футболіста Андрія Шевченка Крістіан

Син Андрія Шевченка 16-річний Крістіан з самого дитинства впевнено крокує батьківським шляхом. Джордан є не лише палким прихильником обраного спорту – хлопець вже професійно займається футболом. Так, наприклад, наприкінці грудня 2022 року стало відомо, що Крістіан Шевченко підписав контракт з клубом “Тоттенхем” і буде вчитись під керівництвом поважного футболіста Яя Туре.

Старший син Андрія Шевченка Джордан
Старший син Андрія Шевченка Джордан

18-річний Джордан навчається у Лондоні, а з початку повномасштабної війни разом зі своїми друзями намагається знайти будь-які способи допомогти Україні.

Мій старший син Джордан щиро переживає за Україну

– зізнався раніше журналістам український футболіст.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.