“Автор проєкту – Ілона батьківна”: хореографиня Гвоздьова показала шикарний дім, який побудувала під час війни

Відома українська хореографиня показала фотографії зі свого дому, який побудувала під час повномасштабної війни. Ілона Гвоздьова самостійно зробила проєкт ремонту

Ілона Гвоздьова, відома українська танцівниця та хореографиня, до початку повномасштабної війни почала будівництво власного дому. Після 24 лютого вони з чоловіком тимчасово заморозили процес, втім пізніше вирішили відновити будівництво. Ризик Ілони Гвоздьової обернувся чудовим сімейним гніздечком, яке знаменитість нещодавно показала в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм.

Наразі Ілона Гвоздьова разом зі своєю родиною вже переїхала до нового будинку під Києвом. На своїй сторінці хореографиня детальніше продемонструвала прогрес будівництва, масштаби проєкту та показала завершену симпатичну кухню.

Будинок Ілони Гвоздьової

Відома українська хореографиня разом з чоловіком побудувала оселю під українською столицею. Ще у червні, зізналась Гвоздьова, в будинку було набагато більше роботи, а до косметичного ремонту було дуже далеко. Загалом в оселі української танцівниці два поверхи, бомбосховище та немає жодної батареї – всюди зіркова родина встановила утеплення підлоги.

Фотографії з особистої сторінки української хореографині
Фотографії з особистої сторінки української хореографині
Знаменитість показала фотографії, на яких видно прогрес будівництва
Знаменитість показала фотографії, на яких видно прогрес будівництва

Крім того, на прохання шанувальників і підписників українська хореографиня показала, як виглядає кухня в їхньому з чоловіком будинку. Сіро-чорний дизайн у стилі лофт захоплює з першого погляду. Основною фішкою кухні Ілони Гвоздьової є те, що вона самостійно створювала дизайнерський проєкт.

На опублікованих українською хореографинею фотографіях кухні видно, що вона включає всі необхідні для комфортного проживання речі. Духова шафа, плита, великий холодильник, шафи для зберігання кухонного приладдя, місця для сімейних сніданків, обідів і вечерь тощо.

Кухня Ілони Гвоздьової
Кухня Ілони Гвоздьової

Нагадаємо, що ще на початку березня Ілона Гвоздьова розповідала, що в будинок батьків її чоловіка потрапила російська ракета. Влітку вони відбудували оселю рідних і витратили на це близько десяти тисяч доларів. Попри чималі витрати на ремонт будинку батьків, Гвоздьова з чоловіком таки продовжили будувати і своє гніздечко.

spot_img

Схожі статті

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.