Тіна Кароль, Руслана Писанка, Дмитро Ступка пережили смерть родичів від раку: зірки теж плачуть

Діагноз рак звучить як вирок. А якщо підступну хворобу виявляють у найближчих людей, це вибиває землю з-під ніг. Як пережили подібне і де знайшли сили вистояти наші знаменитості?

Тіна Кароль

Чоловік і продюсер співачки Євген Огір кілька років страждав на рак шлунка. Лікувався в Ізраїлі, потім у Німеччині. За кілька днів до смерті німецькі лікарі сказали, що нічим не можуть допомогти, і Тіна привезла благовірного в Київ.

Тіна Кароль з Євгеном Огірем були дуже щасливими

Коли він помер у квітні 2013 року, артистка якраз виступала у Запоріжжі. Про непоправну втрату їй сповістили вже після виступу. На похоронах були присутні не більше двадцяти найближчих людей. Родина не хотіла бачити сторонніх, тому нікому не сповіщали про місце і дату поховання. На сайті співачки у цей час був малюнок аркуша в клітинку з одним словом: “Помню”.

Руслана Писанка

Ведуча й актриса сама померла від раку. Але ще за життя пережила смерть молодшого брата. Руслана тяжко пережила втрату родича в 2012 році. Олег пішов із життя через онкологію наступного дня після дня народження знаменитості. Писанка щойно вийшла заміж за бізнесмена Ігоря Ісакова, а тут таке горе.

Спочатку від раку помер брат Олег, потім мама і сама Руслана Писанка

Самої Руслани не стало в липні 2022 року у 56-річному віці. За кілька місяців до цього померла її мама, в якої була остання стадія раку. Допоки Писанка перебувала в Німеччині, її чоловік доглядав за жінкою, колов їй знеболювальне. Про хворобу доньки жінці так нічого й не розповів. А після похорону поїхав відвідати дружину, та невдовзі Ігорю довелося ховати й дружину.

Дмитро Ступка

Актору довелося пережити смерть дідуся Богдана Ступки, в якого зупинилося серце. Відомий актор страждав на рак кістки, от організм і не витримав. Дмитро у дитинстві жив переважно з бабусею і дідусем, оскільки його батьки рано розлучилися, тож ця втрата для нього була надто болючою.

Дмитро Ступка важко пережив смерть дідуся Богдана

Хвороба прогресувала, а коли в 71-річного артиста стався напад, за 3 дні його не стало. 22 липня 2012 року він помер.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.