Потап, Юрій Горбунов, Олександр Пономарьов виростили чужих доньок: дівчаткам пощастило з вітчимами

Коли чоловіки закохуються в жінку, то зазвичай люблять і її дитину. Принаймні саме так вчинили наші герої, виростивши і виховавши падчірок, які й зараз вдячні вітчимам за це.

Потап

Донька Ірини Горової Наталя вже доросла. Репер Потап ростив дівчинку з 2-річного віку. Нині дівчина вийшла заміж за араба і мешкає в Лівані. І хоча весілля проводилося за мусульманськими традиціями, але від своєї віри вона поки не відмовлялася.

Потап із рідним сином і названою донькою

Потап слідкує за життям Наталі і завжди ніжно вітає її з днем народження в мережі, відзначаючи, що пишається донькою і дуже любить її. Раніше Горова-молодша тепло відгукувалася про вітчима Олексія Потапенка. Нині у неї вже своя родина, і вони навряд чи знаходять час для спілкування, тим паче, що батьки дівчини вже розлучилися.

Юрій Горбунов

Коли Юрій замолоду закохався у балерину Людмилу, та була заміжня і мала донечку. Згодом Горбунову запропонували роботу в Києві, і молодичка, попри те, що була на 12 років старша за обранця, покинула законного чоловіка, перебравшись жити до шоумена.

Юрій Горбунов виховав доньку першої дружини Людмили

Так ведучий став батьком Ксенії, виростивши її замість рідного батька. Спільних дітей вони не нажили, зате залюбки няньчили онучку, яку їм подарувала Ксенія. Але ж Горбунову хотілося мати кровних нащадків. Тож він розлучився з Людмилою й одружився з Катею Осадчою. Тепер у них двоє маленьких синочків.

Олександр Пономарьов

Далеко не всім відомо, що з двох дівчаток Олени Мозгової рідною для Олександра Пономарьова є тільки Женя. А Зою Олена народила від іншого чоловіка, але Пономарьов усиновив дівчинку і виховав як рідну.

Олександр Пономарьов виховав доньку Олени Мозгової Зою

Вони й досі зберегли гарні стосунки, хоча мама і вітчим Зої Мозгової давно розлучилися. Днями співак привітав падчерку з 28-річчям в Інстаграмі, виставивши спільну світлину і написавши теплі слова. При цьому назвав винуватицю свята донею.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.