Тетяна Буланова розкрила, хто насправді затіяв розлучення в подружжі Бондарчуків: “Сама прийняла рішення”

Режисер Федор Бондарчук прожив із дружиною Світланою чверть сторіччя. Тому новина про розлучення пари викликала в суспільстві справжній шок. Всі звинувачували у розриві чоловіка, та з'ясувалося, що це не зовсім так.

Оскільки Федір одружився з молодою актрисою Пауліною Андрєєвою, дівчину стали називати розлучницею міцної сім’ї. Ніхто з подружжя не поспішав давати коментарі з приводу розлучення, тож кожен міг висувати власні версії. Переважна більшість схилялася, що дружину покинув саме чоловік, а не навпаки.

Федір Бондарчук із першою дружиною Світланою

Та розмова Світлани Бондарчук із Тетяною Булановою розставила всі крапки над “і”. Розлучена жінка поскаржилася, що перші пів року після розставання з Федором не могла на вулицю й носа поткнути. Повсюди на неї чатували журналісти, сподіваючись, якщо не поставити кілька запитань, то хоча б зняти самотню жінку в розпачі. Тож доводилося ховатися від папараці, натягуючи на голову капюшон.

Бондарчук зізналася, що ніхто нікого не кидав у цій ситуації. Вона сама вирішила розлучитися з чоловіком. Нині жінка вийшла заміж за Сергія Харченка.

Хто така Пауліна Андрєєва

Чутки про роман Каті (справжнє ім’я дівчини) з відомим режисером розповсюдилися у 2015 році. Дівчина родом із Санкт-Петербурга. Спочатку мріяла стати журналісткою, та згодом поїхала до Москви вчитися на актрису. І тут її життя кардинально змінилося. Федір Сергійович помітив юнку у спектаклі й запросив до себе в програму “Кіно в деталях”. Так вони й знайшли одне одного, попри різницю у віці у 21 рік.

Федір Бондарчук із другою дружиною Пауліною

Спочатку роман був таємним, а коли правда спливла на “Кінотаврі” в Сочі, всі були надзвичайно шоковані. За маму вступився навіть син, пригрозивши батьку заборонити зустрічатися з онуками, якщо не одумається.

Та за 3 роки Федір усе ж розлучився з дружиною і зробив пропозицію молодій колезі. Весілля грали в рідному місті нареченої. Привітати молодят зібралося зо дві сотні гостей. У 2021 році Пауліна подарувала підстаркуватому чоловіку сина Ваню.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.