35-річна Федишин, 38-річна TAYANNA, 47-річна Могилевська згадали молодість: уявили себе нареченими

Здавалося б, біла весільна сукня – атрибут юності й цнотливості. Та зірки вирішили порушити всі усталені догми й обрядилися в наречених, хоча багато хто з них уже й на весільний рушник ставав, і діточок має.

TAYANNA

Історія кохання співачки відома всім – чоловік і татко дитини співачки Єгор Гліб покинув її заради Ані Лорак. Та, здається, вже всі сльози виплакані, а образи забуті. Оскільки TAYANNA вбралася у пишну білу сукню. Білявка підбадьорила підписників словами:

Мрій як вмієш, щиро, від чистого серця!

З TAYANNA вийшла гарна наречена

Чи сама жінка зібралася заміж, чи вбралася в біле заради знімання кліпу, вона підписникам не пояснила.

Ірина Федишин

Ірина Федишин з’явилася у весільному вбранні на коцерті

В особистому житті цієї співачки начебто все гаразд – коханий чоловік, двоє синів. Що іще потрібно для щастя? Та й Федишин піддалася масовому психозу, вбравшись у наречену. Саме в білій сукні постала перед шанувальниками на концерті в Трускавці. Добре, хоч обрала наряд від української дизайнерки Oksana Mukha.

Наталя Могилевська

Яка із весільних суконь Наталі Могилевської краща?

У житті зірки було чимало романів, один із яких навіть дійшов до шлюбу. Та схильність до волі й самостійності перемогла, і співачка залишається самотньою. У такому разі ніхто і ніщо не завадить Могилевській вбратися у весільне вбрання, щоб пофантазувати і помріяти про майбутнє щастя.

Руслана Лижичко

Відразу дві весільні сукні присіряла Руслана Лижичко

Вирішила не відставати від інших й переможниця “Євробачення”, попри те, що вже більш ніж чверть віку перебуває у шлюбі. Своєму чоловіку Сашку Руслана ледь не щороку обіцяє народити нащадка, та нагальні справи заважають цьому. А от на фотосет у весільному вбранні зірка у своєму щільному графіку час віднайшла.

Катерина Бужинська

З Катерини Бужинської вийшла б класна наречена

Мама трьох дітей не посоромилася зіграти в невинність, примірявши весільну сукню в рожевих тонах. Незрозуміло, чи плаття саме по собі дуже гарне, чи фотограф у журналі “Флер d’Оранж” висококласний, чи співачка своєю гарною статурою прикрасила фотосет, але фото вийшли просто ідеальними.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.