Як виглядають четверо дочок Андрія Доманського: багатодітний зірковий батько живе в квітнику

Відомий український ведучий Андрій Доманський являється багатодітним татусем. Чоловік мав три дружини та являється татом для шістьох дітей, серед яких 4 доньки.

Андрій Доманський має досить бурхливе особисте життя. Чоловік тричі будував серйозні стосунки і встиг стати татом аж 6 разів.

Вперше Андрій Доманський одружився ще в студентські роки. Його обранницею стала дівчина на ім’я Юлія, яка подарувала йому двох дітей: сина Василя і доньку Ладу.

Андрій Доманський з сином Василем, пасинком Артемом та дочкою Ладою
Андрій Доманський з сином Василем, пасинком Артемом та дочкою Ладою

Втім, цей шлюб розпався тоді, коли кар’єра Доманського почала стрімко розвиватися. Чоловік все частіше почав їздити у довгі відрядження на зйомки, що і віддалило їх з дружиною.

Тоді Андрій Доманський познайомився зі своєю колегою телеведучою Лідією Таран. Між ними дуже швидко закрутився роман: яскравий і бурхливий. Результатом бурхливого роману стала донька Василина. Втім, навіть після народження донечки Андрій не покликав Лідію заміж. Коли Василила була ще маленькою, Доманський покинув Лідію і доньку і несподівано пішов. Причиною стала інша жінка.

Лідія Таран з донькою від Доманського Василиною

Та сама розлучниця стала офіційною дружиною телеведучого, з якою він проживає і зараз. Жінку звати Марина, вона має сина Артема від першого шлюбу, який став для Доманського пасинком. У шлюбі з Мариною ведучий ще двічі став татом. У нього народилися дві доньки: Кіра і Віра.

 Як виглядають четверо дочок Андрія Доманського
Як виглядають четверо дочок Андрія Доманського

Варто відзначити, що Андрій Доманський хоч і не живе зі своїми старшими дітьми, він допомагає їм фінансово і намагається проводити з ними час та бути в курсі всіх подій. Це підтверджує і його колишня цивільна дружина Лідія Таран. Телеведуча зізнається, що донька підтримує стосунки з батьком, а він допомагає їй фінансово і часто дарує подарунки.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.