Войовнича і непереможна: Світлана Лобода показала себе на вершині гори та з мечем в руках – “По-українськи”

Українська співачка анонсувала вихід нової пісні та з цієї нагоди продемонструвала кадр з фотосесії. Зірка зображена у войовничому та сміливому образі на вершині гори та з мечем у руках

Відома українська співачка Світлана Лобода на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм анонсувала нову композицію під назвою “По-українськи”. Зірка продемонструвала афішу до нової пісні та зібрала чимало компліментів у коментарях.

Нова фотографія Світлани Лободи

В особистому блозі популярної української співачки з’явились кадри з нагоди випуску україномовної музичної композиції. Зірка опублікувала відео, на якому в кадрі поступово з’являється її зображення на вершині гори та з мечем у руках. На тлі статичної фотографії Світлани Лободи видніється важке темне небо з великою кількістю хмар.

Світлана Лобода опублікувала афішу до своєї нової пісні
Світлана Лобода опублікувала афішу до своєї нової пісні

На фоні опублікованого відео грала нова пісня української співачки, яка має вийти вже незабаром – 3 лютого. Зірка була небагатослівною та лаконічно повідомила новини в описі до свого допису. Лобода написала дату релізу та залишила хештег з назвою композиції.

У коментарях до нової публікації відомої співачки її шанувальники залишили чимало приємних слів і компліментів, зокрема, емоджі вогню залишив популярний латвійський діджей та співак Маркус Ріва.

  • “Ми дуже-дуже чекаємо! Терпіння нам…”;
  • “Вау! Буде розрив!”;
  • “Мені подобається, це буде пожежа!”;
  • “Вже потужно, розумію, що колонки вдома точно порвуться!”;
  • “Королева, чекаємо!”;
  • “Якщо по-українськи, то чекаємо!”;
Світлана Лобода анонсувала нову музичну композицію
Світлана Лобода анонсувала нову музичну композицію

Нагадаємо, що раніше зірка вже випустила нову пісню під назвою “Два незнайомці”, яка стала приводом для обговорення та жартів. Так, у день, коли Лобода анонсувала прем’єру пісні, відомий український філолог Олександр Авраменко помітив серйозну помилку в назві композиції. Спершу Світлана Лобода назвала свою пісню “Два незнайомця”.

Тоді Олександр Авраменко, який постійно публікує в особистому блозі в Інстаграмі тести на знання української мови, використав помилку Світлани Лободи як нове завдання для своїх підписників. У результаті відома українська співачка виправилась та назвала композицію, як належить – “Два незнайомці”.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.