Образ дня: Тіна Кароль знялася в сукні з мотузок кольору фольги, з балаклавою на голові і в космічних окулярах

Відома українська співачка Тіна Кароль вразила своїх прихильників дивним і навіть дещо космічним образом. Детальніше читайте далі в матеріалі.

Співачка Тіна Кароль не лише одна з найвідоміших та найбільш затребуваних співачок України, а одна із найстильніших. Наряди артистки на світських заходах викликають справжній захват у публіки. На свої сукні Тіна не шкодує грошей, тож у її гардеробі є сукні, які коштують десятки тисяч доларів.

Якщо для виходу в світ Кароль обирає вишукані та жіночні сукні, то для фотосесій співачка любить обирати більш екстравагантні образи. Так, нещодавно співачка здивувала прихильників знімком з недавньої фотосесії. На фото Тіна позувала в сукні з мотузок кольору фольги у чорній балаклаві та окулярах. Образ вийшов дуже екстравагантним та незвичайним.

Тіна Кароль знялася в сукні з мотузок кольору фольги, з балаклавою на голові і в космічних окулярах
Тіна Кароль знялася в сукні з мотузок кольору фольги, з балаклавою на голові і в космічних окулярах

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль заключила контракт з брендом One by One, який випустив особливу лінійку одягу, кошти з продажу якої направлять на придбання теплого одягу для жінок, які служать в ЗСУ. Тіна стала обличчям цього бренду.

В лінійці одягу кардигани, теплі сукні, колготи та інші елементи одягу з принтом “ЗСУ”.

Тіна Кароль власноруч утеплює жінок на фронті, які служать в ЗСУ
Тіна Кароль стала обличчям бренду One by One

До слова, Тіна Кароль активно допомагає ЗСУ та постраждалим у війні людям. Співачка зробила багато добрих справ. Як приклад, Тіна подарувала житло сім’ї переселенців з Маріуполя, придбала позашляховик для українських захисників. Також співачка перед 1 вересня закупила шкільне приладдя для дітей всіх військових полку “Азов”. А нещодавно фонд Тіни Кароль передав на потреби України 5 сотень генераторів, які були передані в лікарні, пункти незламності та інші важливі установи. Це ще не повний список добрих справ, які робить Тіна Кароль. Співачка намагається робити від себе все можливе аби пришвидшити перемогу та допомогти постраждалим у війні людям.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.