Переможець “МастерШефу-5” Клопотенко прогулявся у спідниці та кроксах: “Мені не почали подобатися чоловіки”

Відомий український кулінар та переможець "МастерШеф-5" Євген Клопотенко поділився емоціями від нещодавньої покупки. Зірка зізнався, що тепер спідниця – його улюблений елемент гардеробу

Український ресторатор, кулінар, учасник та переможець популярного телепроєкту “МастерШеф” зізнався, що нещодавно став щасливим володарем стильної спідниці. Попри всі стереотипи зірка прогулявся в модному образі вулицями міста та іронічно пожартував про те, що почав фарбувати нігті та бажає спробувати пофарбувати волосся.

На особистій сторінці Євгена Клопотенка в соціальній мережі Інстаграм з’явився допис з відеороликом, на якому знаменитість сміливо виходить з магазину в стильній темній спідниці. Шанувальники українського кулінара в коментарях до його нового допису зауважили, що образ зірки нагадує козацькі шаровари або японські штани хакама.

Євген Клопотенко показав, як виглядає в спідниці
Євген Клопотенко показав, як виглядає в спідниці

Відомий український кулінар в описі до нової публікації поцікавився у своїх шанувальників, чи вважають вони нормальним, коли чоловіки одягають спідниці. Хоча деякі підписники висловились невтішно щодо покупки Євгена Клопотенка, чимало фанатів захопились стилем знаменитості.

Ба більш, на противагу несхвальним коментарям публіки, інші коментатори наводили доволі вагомі аргументи. Так, наприклад, чимало шанувальників зазначило, що чоловіки по всьому світу носять сукні та спідниці, проте ніхто не вважає це проявом “недостатньої мужності”.

Євген Клопотенко з МастерШефу в спідниці
Євген Клопотенко з МастерШефу в спідниці

Нагадаємо, що раніше зірка зізнався підписникам, що він фарбує нігті на руках. За словами Євгена Клопотенка, йому не подобається вигляд недоглянутих рук, тому він спокійно робить манікюр. Тоді, на початку січня, знаменитий кулінар іронічно пожартував з цього приводу, “розкривши секрет”.

Коли я пофарбував нігті, мені не почали подобатися чоловіки. Піду пофарбую волосся – можливо, це допоможе

– пожартував Євген Клопотенко.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.