Високий хвіст і чуб на бік: Нікітюк на новому фото перетворилась у відому американську співачку Аріану Гранде

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк скопіювала образ американської співачки Аріани Гранде. На опублікованому фото зірок майже неможливо відрізнити одну від одної

Популярна українська телеведуча стала популярною завдяки участі в гумористичному проєкті “Розсміши коміка”. Тоді знаменитість продемонструвала свою акторську харизму всій країні, що стало поштовхом у її кар’єрі. Пізніше знаменитість була ведучою тревел-шоу “Орел і Решка”, а також в дуеті з Сергієм Притулою вела шоу “Хто зверху?”.

Відома українська телеведуча показала фото, на якому схожа на Аріану Гранде
Відома українська телеведуча показала фото, на якому схожа на Аріану Гранде

Зараз зірка веде власну програму “Ле Маршрутка”, а у вільний час активно займається особистим блогом. Так, нещодавно на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість показала фотографію “при повному параді”.

На кадрі знаменитість позує з красивим вечірнім макіяжем, високим хвостиком, чубчиком на бік і загадковим поглядом. На симпатичне бра українська телеведуча накинула пухнасту шубку, а на шиї зірки красувалась стильна прикраса. Нову фотографію Леся Нікітюк підписала не менш загадково – “Ще один день”.

Леся Нікітюк зачарувала новим образом на фото у своєму блозі
Леся Нікітюк зачарувала новим образом на фото у своєму блозі

Варто зазначити, що крім схожої зачіски та загального амплуа, що нагадує американську співачку, зірки й зовнішньо чимось схожі одна на одну. Якщо порівняти фото української телеведучої Лесі Нікітюк та американської співачки Аріани Гранде, можна побачити спільні риси зовнішності.

Леся Нікітюк та Аріана Гранде дійсно мають щось спільне
Леся Нікітюк та Аріана Гранде дійсно мають щось спільне

Нагадаємо, що нещодавно відома українська телеведуча повідомила хороші новини. Зірка стала ведучою нового телепроєкту “Є питання?” на Новому каналі. Знаменитість заінтригувала анонсом шоу, в якому виступатиме єдиною ведучою. Варто зазначити, що для знаменитості ця подія є новою сходинкою в кар’єрі, оскільки раніше зірка вела телепередачі в дуеті зі своїми зірковими колегами.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.