Як виглядають троє дітей Віталія Кличка, де вони живуть і чим займаються: зростом вдалися в батька

Віталій Кличко не лише чемпіон світу з боксу та мер Києва, а і багатодітний тато. В шлюбі з Наталією Кличко у нього народились двоє синів та донька, які вже дорослі.

Мер Києва Віталій Кличко зовсім нещодавно став холостяком. Чоловік розлучився зі своєю дружиною Наталією після 25 років шлюбу. Причиною розлучення стали різні інтереси та і в цілому різне життя, адже останні декілька років подружжя жило у різних країнах і бачилися вкрай рідко. Результатом шлюбу Віталія і Наталії стали троє дітей: два хлопця та дівчина. Цікаво, що всі діти Кличка вдалися в нього по зросту.

Старшого сина Кличка звати Єгор-Данієль, йому 22 роки і він студент. Хлопець навчається в Лондонському університеті на спеціальності бізнес-менеджмент. Хлопець активно займається спортом, а саме баскетболом. Зріст хлопця – 2,02 м.

Як виглядає старший син Віталія Кличка
Як виглядає старший син Віталія Кличка

Середній доньці Єлизаветі-Вікторії 19 років. Дівчина являється студенткою факультету психології в Амстердамі. Єлизавета-Вікторія теж активно займається спортом, а саме плаванням. Зріст дівчини – 2,04 м.

Як виглядає донька Віталія Кличка (зліва)
Як виглядає донька Віталія Кличка (зліва)

Молодшого сина Кличка звати Максим, йому 16 років. Хлопець – рекордсмен по зросту у сім’ї. Його зріст – 2,16 м і він навіть переплюнув свого зіркового батька. Максим живе у Великобританії, де навчається в елітній приватній школі. Крім того син Кличка займається професійним спортом, а саме баскетболом.

Як виглядає молодший син Віталія Кличка
Як виглядає молодший син Віталія Кличка

Нагадаємо, Віталій та Наталія Кличко оголосили про розлучення восени 2022 року. Подружжя запевняють, що прийняли це рішення разом і розійшлися без скандалів. Екс-подружжя запевняють, що залишилися друзями і вдячні один одному за роки спільного життя.

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?