Ані Лорак зробила в літаку фото з дорослою дочкою від турецького бізнесмена: Софія — копія тата Мурата

Відома українська співачка Ані Лорак вже не в шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, але про колишнього чоловіка їй завжди нагадує дочка Софія.

Ані Лорак в останній час дивує шанувальників своєю поведінкою. Вже майже рік співачка не говорить з аудиторією відверто і не висловлює свою громадянську позицію, але в її рідній Україні йде повномасштабна війна, яку розв’язала росія. Артистка ще з 2014 року живе і працює в рф, однак весь 2022 рік вона не давала концертів і зникла з Мережі.

Після свого повернення Лорак засвітилась за кордоном і зараз продовжила творчу діяльність, анонсувавши новий альбом. Також Ані Лорак влаштувала благодійний онлайн-концерт для збору коштів тим, хто потребує, але не зазначила, кого має на увазі.

На цей раз в Інстаграм-блозі співачка показала фото з дочкою Софією, яку народила від турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. 11-річна дівчинка зробила модне фарбування, висвітливши чубчик і одягла навушники. Зірка постала в чорному образі з чорною кепкою, вона сфотографувались в літаку.

Ані Лорак зробила в літаку фото з дорослою дочкою від турецького бізнесмена
Ані Лорак зробила в літаку фото з дорослою дочкою від турецького бізнесмена

Зовнішність Софії вразила прихильників. Спадкоємиця артистки дуже подорослішала, стала більш жіночною. Також користувачі Мережі відмітили, що дівчинка росте копією батька, взявши від нього східні гени.

Мурат Налчаджиоглу і його донька Софія знову вирушили в подорож
Ані Лорак зробила в літаку фото з дорослою дочкою від турецького бізнесмена

Нагадаємо, Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу розлучились в 2019 році після 10 років в шлюбі через те, що чоловік зраджував зірковій дружині. Після розлучення спільна дитина подружжя живе з матір’ю, але часто бачиться з батьком. Нещодавно Софія подорожувала разом з Муратом і його новою нареченою. Бізнесмен готується створити сім’ю з молодою візажисткою, а про своє особисте життя Лорак не розповсюджується.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.