Максим Галкін відростив стрижку під горщик: помолодів на 20 років і тепер виглядає онуком Пугачової

Відомий російський гуморист Максим Галкін показався в своєму Інстаграм-блозі з новою стрижкою під горщик. Тепер він виглядає значно молодше.

Максим Галкін став популярним гумористом задовго до зближення з Аллою Борисівною Пугачовою. Примадонна дуже помолоділа поруч з таким харизматичним чоловіком, але і його стиль став більш елегантним.

В нульових Максим носив просту коротку стрижку і навіть не думав випрямляти кучеряве волосся. Коли Галкін став телеведучим, почались експерименти з чубчиком, відрощуванням і випрямленням волосся. В середині нульових гуморист почав робити елегантну укладку, носити шкіряні куртки і рвані джинси. Фанати думали, що зміни в стилі пов’язані з впливом Алли Пугачової, але насправді вона часто критикувала імідж коханого.

46-річний Максим Галкін возз'єднався з 73-річною Аллою Пугачовою в Тель-Авіві
Максим Галкін відростив стрижку під горщик

Пізніше Галкін спробував відростити вуса і бороду. Йому дорікали, що це не дуже вдала спроба виглядати старшим поруч з Примадонною. Зараз Максиму 46 років і з віком він навчився органічно виглядати в будь-якому образі.

В своєму Інстаграм-блозі Галкін анонсував нові сольні концерти за кордоном, поставши з пухнастою стрижкою під горщик з кучерявим чубом.

Максим Галкін відростив стрижку під горщик
Максим Галкін відростив стрижку під горщик

В такому вигляді Максим виглядає дуже молодо, але дорікнути йому і Аллі Борисівні, що вони виглядають тепер як бабуся і онук не можна, тому що Пугачова з роками тільки молодіє і виглядає зараз дуже добре.

Розкриті деталі розлучення Пугачової і Галкіна
Максим Галкін і Алла Пугачова

Нагадаємо, в 2013 році Максим Галкін і Алла Пугачова стали батьками близнят Лізи і Гаррі. Діти ростуть дуже артистичними в батьків, скромними і розумними. Ще в 2022 році вони всією сім’єю жили в росії, але після повномасштабного вторгнення на територію України зіркове подружжя зібрались і переїхали в Ізраїль, тому що не поділяють поглядів нинішньої влади і підтримують українців.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.