Високий хвіст, пляжний макіяж і яскравий лук: Даша Квіткова показала, як відпочиває на Мальдівах без чоловіка

Відома українська блогерка після розлучення вирушила відпочивати на Мальдіви з сином. Даша Квіткова показала ідеальний курортний образ, в якому підкорює білосніжні пляжі острова

Українська блогерка та бізнесвумен Даша Квіткова відносно нещодавно оголосила про розлучення зі своїм чоловіком Нікітою Добриніним. В інтерв’ю для ведучої та благодійниці Маші Єфросиніної зірка поділилась усіма подробицями та зізналась, що причиною розриву став той факт, що вони з коханим проводили занадто багато часу разом, а їхні життєві цілі та темпи дещо змінились.

Загалом, зізналась Даша Квіткова, зараз експодружжя разом проходить терапію у психолога заради щасливого майбутнього свого сина. Зіркові батьки не виставляють бруд на загал і тримають всі непорозуміння та скандали за закритими дверима.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін більше не разом
Даша Квіткова та Нікіта Добринін більше не разом

Незадовго після оголошення новини про розлучення з чоловіком Даша Квіткова зникла з соціальних мереж. Пізніше виявилось, що блогерка вирушила разом з сином на відпочинок на Мальдіви. Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм дівчина поділилась кадрами з курорту.

На опублікованих кадрах Даша Квіткова демонструє свій стильний пляжний лук. Українська блогерка позує на камеру з вологим після плавання в океані волоссям. Зачіска зірки – високий хвіст з нотками “хаосу”. На вухах Квіткової красуються симпатичні сережки, а одягнута знаменитість у стильний купальник яскраво-помаранчевого кольору.

Даша Квіткова показала фотографії з відпочинку
Даша Квіткова показала фотографії з відпочинку

У коментарях до нового допису шанувальники залишили чимало приємних слів і коментарів знаменитості:

  • “Неймовірно личить помаранчевий!”;
  • “Теж хочу собі такий купальник!!”;
  • “Ваші селфі – окремий вид мистецтва”;
  • “Даша, ви неймовірно гарна дівчина і надихаєте своїми результатами! За вами не тільки хочеться слідкувати, у вас хочеться вчитись жити й насолоджуватись”;
  • “Моє полювання на купальник такого кольору починається прямо зараз”;

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.