Хто більший краш: в Арестовича з’явився конкурент – новий президент Чехії Петр Павел (ФОТО)

Нещодавно в Чехії було обрано нового президента. Петр Павел миттєво привернув увагу громадськості, зокрема, через свою зовнішність. Схоже, в "українського краша" Арестовича з'явився серйозний конкурент

Наприкінці січня у Чехії відбулись президентські вибори, перемогу в яких одержав політик Петр Павел. Новообраний очільник країни є генералом у відставці, а мільйони жінок по всьому світу вже встигли зацікавитись особистістю політика. Українок, зокрема, зацікавила не лише привабливість та харизматичність чоловіка, а і той факт, що у російсько-українській війні Петр Павел підтримує Україну.

Народився новий президент Чехії у родині військового, тому й сам вирішив пов’язати своє життя саме з цією сферою. Петр Павел раніше зізнавався, що його батько, людина суворого виховання, завжди очікував від свого сина серйозних досягнень і ставив перед ним непрості цілі. Втім, зазначив Петр Павел, саме це допомогло йому досягти успіху.

Новий президент Чехії виховувався в сурових умовах
Новий президент Чехії виховувався в сурових умовах

Петр Павел є не лише привабливим чоловіком, успішним військовим, а й освіченою та цікавою людиною. Новообраний очільник Чехії може позмагатись за звання ідеального чоловіка, оскільки, на перший погляд, він поєднує в собі всі риси “краша”. Так, наприклад, попри велику завантаженість на роботі, Петр Павел таки знаходив час на хобі та саморозвиток.

Військовий та політик полюбляє грати в хокей, займається гімнастикою та сап-серфінгом. Крім того, Петр Павел надає перевагу активному відпочинку, а також не припиняє розвиватись, як особистість. Чинний президент Чехії знає три мови, крім своєї рідної – французьку, російську та англійську.

Петр Павел полюбляє активний відпочинок
Петр Павел полюбляє активний відпочинок

В особистому житті політика все склалось так само добре, як і в професійному. Разом зі своєю дружиною, а тепер і першою леді Чехії, Євою Павловою чоловік виховує дітей від попередніх шлюбів. Крім того, відоме подружжя просто обожнює котів.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.