Співачка Женя Власова була на межі життя і смерті: чи підтримали екс-чоловік Костюк і кум Меладзе у скруті

Женя Власова полюбляє висувати претензії колишньому чоловіку Дмитру Костюку, що погано піклується про донечку, та куму Костянтину Меладзе, що не зателефонував під час хвороби. Напевно, ображається на чоловіків ще й за те, що не взяли до свого гурту "ВІА Гри".

Прихильники з завмиранням серця слідкували за перебігом стану здоров’я улюбленої співачки Жені Власової. І хоча згодом зірка відхрестилася від онкології, всі чудово пам’ятали її голомозою, що свідчить про проходження курсу хіміотерапії. Це вже потім Євгенія втрапила до лікарні з непрохідністю кишківника й подякувала усім, хто допоміг у лікуванні, не забувши пошпетити Костюка з Меладзе.

Так виглядала Женя Власова під час хвороби

У 43 роки Женя прийшла на шоу Танці з зірками, ставши до пари з хореографом Максом Леоновим і продемонструвавши чудову фізичну форму. А за кілька років до цього знаменитість зазнала чималих проблем зі здоров’ям.

Узагалі Власовій не позаздриш. Самотній матусі довелося пережити кілька операцій на кишківнику в 2017 році. Мама Жені хвилювалася, що дасться взнаки пересилений раніше рак. На щастя, цього не сталося, хоча в реанімації співачці довелося провести деякий час.

Женя Власова з двома співпродюсерами ВІА Гри – чоловіком і кумом

Усі, кого хвилювала доля знаменитості, допомогли фінансово. Продюсери “ВІА Гри”, дізнавшись про тяжкий стан Жені, також не відмовили у допомозі. От тільки телефонного дзвінка зі словами підтримки ні від колишнього благовірного, ні від хрещеного її донечки Ніни Власова так і не дочекалася. Образи на співпродюсерів жіночого гурту у Євгенії залишилися давні. Дмитро не захотів її брати до “ВІА Гри”. А з Костянтином вони почали співпрацю, та потім композитор підступно записав дует з Ані Лорак.

У 31 рік у співачки діагностували рак. А у 39 знову з’явилися проблеми. Причому після операції стан зірки значно погіршився і її перевели до реанімації. Непрохідність кишківника була спричинена спайками, що утворилися під час попереднього хірургічного втручання. Тож за два тижні Жені довелося зробити цілих 4 операції.

З шоубізу довелося піти. Власова втямила, щоб утриматися на плаву будь-якій співачці потрібне міцне чоловіче плече. Але бути коханкою впливової людини вона не згодна, тому завершила співочу кар’єру.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.