Двічі заміжні близнючки Арнтгольц народили у 38 років практично одночасно: п’ятеро дітлахів на двох

Сестри Тетяна й Ольга Арнтгольц самі народилися з інтервалом у 20 хвилин. Ще й дітлахів спромоглися народити майже одночасно. Різниця між днями народження малечі всього 20 днів.

2021 року Ольга народила третю дитину 31 січня. А невдовзі, 18 лютого, сталися пологи і в Тетяни. Це була її друга дитина. Обидві сестри народили хлопчиків. Тепер у близнючок на двох цілих п’ятеро малюків.

Сестри Арнтгольц народили дітей з інтервалом у 20 днів

Ольга з чоловіком Дмитром Петрунем назвали новонародженого синочка Левом. У пари вже підростає син Аким. Окрім цього Арнтгольц-молодша має донечку Анну від першого чоловіка Вахтанга Берідзе. Після розлучення з ним, Оля й не сподівалася, що швидко закохається знову. Її наступним обранцем став режисер, з яким актриса познайомилася на знімальному майданчику “Офіцерських дружин”. Роман розвивався доволі бурхливо. Невдовзі зірка завагітніла і народила Акима, а за 5 років родина поповнилася ще й Левом.

Знайти світлини другого чоловіка Ольги Дмитра Петруня доволі складно

Марк Богатирьов з Тетяною обрали для другої дитини ім’я Даніїл. У актриси вже є старша донечка Маша. Вона народила її, перебуваючи у шлюбі з Іваном Жидковим. Тепер у актора інша родина. Дружина Лілія Соловйова народила хлопчика. Тож Маша радо зустрічається не лише з татусем, але й з братиком.

Тетяна Арнтгольц приховувала ім’я другого чоловіка до останнього

Тетяна із розлучення з Жидковим трагедії не робить. Не склалося спільне життя, то нічого не поробиш. Просто не здолали чергової шлюбної кризи. Щоб не наврочити, Арнтгольц довго нікому не розповідала про відносини з Марком. Вони навіть не сповістили пресі про дату розпису. Про створення нової сім’ї всі дізналися, коли на світ з’явився Данило. Богатирьов не зміг промовчати з цього приводу і похвалився в Інстаграмі видатною подією. Для актора це первісток. Тепер разом із Тетяною будуть виховувати двох дітлахів.

Схожі статті

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.