Боксер Усик нажив трьох дітей, а дружина не планувала за нього виходити: “Я взагалі його не розглядала”

Олександр Усик здобув чимало престижних боксерських відзнак. Його обожнюють прихильники з усього світу. Натомість боксер свого часу закохався в однокласницю, яка навіть на побачення з ним йти відмовлялася.

Олександр Усик закохався у дівчину раз і назавжди, а от вона деякий час сумнівалася, чи потрібен їй цей спортсмен-велетень. Сашко побачив Катю Хмелевську в школі і відразу запросив на побачення. Дівчина сумнівалася, а згоду погуляти обіцяла дати, якщо кавалер виграє бій. Він здобув переконливу перемогу, то їй довелося йти на зустріч.

Наречена Катя виходила заміж за Усика вагітною

Більше на інших хлопців Катруся не заглядалася. Відразу після школи вони почали жити разом, а за кілька років побралися. Весілля грали в Сімферополі. Наречена хоч і була в білій сукні, вже носила під серцем дитину. Їм піднесли два келихи з шампанським. Молодята випили, а кришталем кинули об землю. Сашко розбив, а Катя поцілила в автівку.

Катя є талісманом Усика і супроводжує його на всі важливі бої

Усик потроху просувався по кар’єрній драбині, здобуваючи все нові й нові звання й нагороди. В якийсь момент у нього від успіхів й слави знесло дах, і він покинув дружину з маленькою дитиною. Відтоді удача неначе відвернулася від молодика. Він став програвати бої. Навіть збирався завершити спортивну кар’єру й поступати в театральний. Та врешті все якось залагодилося, сім’я збереглася, і Усик став вчитися на фізвихованні.

Олександр Усик обожнює свою дружину й матір трьох дітей

Попри те, що Катерина – росіянка, після анексії Криму її земляками, подружжя вирішило переїхати на Київщину. Поселилися в ошатному будинку в Ворзелі. У подружжя троє дітей. Найстарша Діана народилася 2010-го. За 3 роки родина поповнилася Кирилом. Наймолодший Михайлик на 2 роки меншенький від брата. Його батьки не планували. Просто так сталося.

Катерина й Олександр Усики з дітьми

Поки що діти не проявляють цікавості до боксу. Донька танцює, найменший син захоплюється тенісом, середній залюбки ганяє м’яча. Це і не дивно. Татусь-спортсмен до 15 років відвідував школу ФК “Таврія” і лише потім переметнувся на бокс.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.