Даша Астаф’єва показала, з якою зачіскою починала свою кар’єру: замість довгої шевелюри – хлопчачий чубчик

Відома українська модель Даша Астаф'єва пригадала, як виглядала до популярності й слави. Тоді на голові знаменитості було не шикарне довге волосся, а короткий трендовий "їжачок"

Сьогодні відому українську актрису, співачку та модель впізнають завдяки неймовірній зовнішності та шикарному волоссю. Втім, такою шевелюрою зірка могла похизуватись не завжди. В юності, зокрема, коли дівчина лише починала робити перші кроки у творчу сферу, з якою пов’язала своє життя, вона мала коротку зачіску “під хлопчика”.

Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка поділилась архівними кадрами, на яких вона позує вдома, на тлі килима, який висів у багатьох українських хатах, а поруч з нею сидить подруга.

Даша Астаф'єва показала, як виглядала з короткою зачіскою
Даша Астаф’єва показала, як виглядала з короткою зачіскою

На опублікованій фотографії майбутня знаменитість позує з виноградною лозою, обіймаючи чорного собаку. З першого погляду важко впізнати на кадрі Дашу Астаф’єву, адже дівчина тоді мала ультракоротке волосся. Попри відмінність зачісок, риси зовнішності української артистки залишились майже незмінними.

Варто зазначити, що знаменитості однаково пасує і коротке, і довге волосся. Відкрита зачіска, зокрема, підкреслює красивий овал обличчя та очі зірки. До архівної фотографії Даша Астаф’єва також додала нещодавно зроблену фотографію, на якій позує вже з довгим волоссям, але один момент залишається незмінним – поруч з зіркою також є собачки.

Нове фото Даші Астаф'євої в оточенні песиків
Нове фото Даші Астаф’євої в оточенні песиків

В описі до нової публікації знаменитість додала, що секрет щасливого дорослого життя насправді полягає в тих речах, які ти любиш. З часом, за словами знаменитості, їх стає більше. Крім того, відома українська модель жартома назвала себе повелителькою килимів, натякаючи на фон архівного фото. Зірка також поцікавилась у своїх шанувальників, чи впізнали вони її на першому кадрі.

У коментарях підписники знаменитості зробили Даші Астаф’євій чимало компліментів і зазначили, що такий килим, як у неї, висів в оселях багатьох українців.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.