Платиновий блонд, чубчик та яскравий макіяж: 56-річна Ольга Сумська вразила публіку новим образом

Відома українська акторка Ольга Сумська показала себе у новому образі. Прихильники сперечаються, чи пасує новий колір волосся та чубчик зірці кіно.

Довге світле волосся, тонка талія та вишукані наряди – саме такою знає публіка одну з найвідоміших акторок України Ольгу Сумську. Ольга сяє на сцені театру та у кіно вже більше 30 років і вона ніколи кардинально не змінювала свій образ.

Втім, публіка бачила Сумську і брюнеткою, і рудою, і з коротким волоссям, і з кучерявим. Ольга перевтілювалась у різноманітні ролі і приміряла самі різні образи. Так, і цього разу акторка показала себе у новому амплуа. Сумська оприлюднила знімки, зроблені після вистави “За двома зайцями”, де одну із ролей грає сама Ольга. Так, для виступу акторці довелось перевтілитись. Ольга була у перуці з чубчиком та довгим світлим волоссям. Крім того, акторка зробила яскравий макіяж, підкресливши очі темними тінями та губи червоною помадою.

 56-річна Ольга Сумська вразила публіку новим образом
56-річна Ольга Сумська вразила публіку новим образом

Варто відзначити, що у цій перуці з чубчиком Ольгу Сумську важко впізнати. Така невелика деталь у зачісці змінила акторку до невпізнання. Втім, навіть з невдалим макіяжем та у перуці Ольга Сумська виглядає чарівно.

До слова, в минулому році Ользі Сумській стукнуло 56 років. Однак, ці цифри у паспорті аж ніяк не сказуються на зовнішності акторки. Ольга виглядає дуже доглянутою і набагато років молодшою свого реального віку. При цьому Сумська не користується послугами пластичних хірургів і не робила собі жодної серйозної операції. Однак акторка не приховує, що регулярно ходить до косметологів та робить різноманітні омолоджувальні процедури, які їй допомагають не постаріти завчасно. Крім того, Сумська регулярно займається спортом, аби тримати своє тіло у тонусі, та старається харчуватися правильно.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.