Як зараз виглядає син Потапа від першого шлюбу і чому Настя Каменських з ним не спілкується (Фото)

Андрій Потапенко – єдиний син відомого українського виконавця та продюсера Потапа. Зараз хлопцю 14 років і він росте копією зіркового батька.

Зараз Олексій Потапенко одружений з відомою співачкою-красунею Настею Каменських. Саме вона стала тою самою розлучницею, яка увела у продюсерки Ірини Горової чоловіка.

Потап і Ірина Горова одружилися у 1999 році. Тоді майбутньому артисту було всього 18 років, він був звичайним студентом. А ось Ірина була на 4 роки старша, вона мала маленьку доньку від першого шлюбу і працювала у банківській сфері.

У 2009 році Горова та Потап відкрили власний бізнес, який є і досі. Мова йде про продюсерский центр MOZGI Entertainment. Першим проєктом цього центру став гурт “Потап і Настя”, який і приніс шалену популярність реперу. Тож, можна сказати, що без своєї першої дружини, Олексій Потапенко навряд чи став популярним та відомим.

Ірина Горова тепер одна займається бізнесом, який почала з колишнім чоловіком
Як виглядає перша дружина Потапа

Також Ірина Горова зробила Потапа батьком. У 2008 році у них народився син Андрій. Хлопчику зараз 14 років і він неймовірно схожий на свого зіркового батька.

Ірина Горова з донькою та сином від Потапа

Відомо, що Андрій навчається у школі та захоплюється футболом, а ось до творчості його поки що не тягне. Також хлопець любить експериментувати із зовнішністю і часто змінює зачіску та колір волосся.

син Потапа
Як зараз виглядає син Потапа від першого шлюбу

В одному з інтерв’ю Потап розповідав, що намагається багато часу приділяти сину. Хлопець часто їздить до батька на вихідні і навіть їздить з ним на відпочинок. А ось з новою дружиною батька Настею Каменських Андрій не спілкується. Так, хлопець ніколи не проводить сімейні свята, чи відпустку разом з Потапом та Настею Каменських.

Про їхні не теплі стосунки розповідала і Ірина Горова. В одному з інтерв’ю жінка зізналася, що спілкування її сина з Каменських обмежуться фразами “привіт” та “бувай”.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.