Таюне та Олег Винник: у Мережі показали архівні фото з юності зірок. Ідеальна закохана пара

Відомий український артист Олег Винник ніколи не говорить про своє особисте життя і зі всіх сил намагається приховати від публіки свою дружину та сина. Втім, все таємне рано, чи пізно стає явним.

Український співак Олег Винник створив для себе образ самотнього вовка, підкорювача жіночих сердець. Аби підтримувати цей образ, співак вирішив тримати своє особисте життя в секреті. Винник жодного разу не розповідав про свою дружину чи дітей в інтерв’ю і тим більше не показував їх на фото. Однак, прихильники артиста вже давно знають, хто являється його дружиною. Ця жінка завжди поруч з Олегом, вона присутня на всіх його концертах. Мова йде про бек-вокалістку Винника Таюне.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Журналісти вже давно побували у рідному селі Олега Винника, де сусіди і розповіли, що артист одружився з Таїсією Сватко ще в 90-х роках. Тоді вони тільки закінчили музичне училище. До речі, вони були одногрупниками.

Не так давно в Мережі з’явилося екслюзивні фото якраз зі студентських років Олега Винника і Таюне. На фотографіях з випускного альбому видно, що Олег і Таїсія – закохана пара. На знімках вони молоді, усміхнені, з модними на той час зачісками.

Архивные фото из юности Винника и Таюне
Архівні фото з юності Винника і Таюне
Архивные фото из юности Винника и Таюне
Архівні фото з юності Винника і Таюне

Нагадаємо, вже майже рік Олег Винник не виходить на зв’язок зі своїми прихильниками і повністю зник з інфопростору. Артист “зник” після початку повномасштабної війни в Україні, чим сильно розчарував публіку.

Лише через 4 місяці війни адвокатеса Винника дала перший коментар журналістам і зазначила, що артист знаходить в Німеччині начебто на лікуванні. При цьому жінка не розповіла, чим саме хворіє Олег. Українці не дуже повірили у цю версію “зникнення” Винника. Багато хто вважає, що артист просто втік з країни, коли почалася війна.

Незважаючи ні на що, Олег Винник все ж допомагає українській армії навіть з-за кордону. Відомо, що артист неодноразово передавав позашляховики для ЗСУ.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.