Дружина 58-річного Віктора Павліка Катя Репяхова показала свою фігуру в міні-піжамі: все натуральне (ФОТО)

Відома українська блогерка Катерина Репяхова, яка є дружиною співака Віктора Павліка, показала свою фігуру без фотошопу і фільтрів. Спортивні старання дівчини не пройшли даром.

Катерина Репяхова в 2020 році стала офіційною дружиною відомого українського співака Віктора Павліка. Раніше вона була його коханкою і концертним директором, але артист зміг обрати між нею і третьою дружиною Лорою Созаєвою, тому розлучився з нею, щоб одружитись на Каті.

Зіркову пару багато критикували в Мережі через те, що все почалось зі зради, а також через велику різницю в віці, однак закоханим байдуже, що думають всі інші, якщо вони щасливі разом. Через рік після весілля у подружжя народився син Михайлик. Під час вагітності Репяхова набрала зайву вагу, з якою почала боротись фізичними навантаженнями. Блогерка намагається показувати підписникам гарний приклад і слідкує за собою.

Дружина 58-річного Віктора Павліка Катя Репяхова показала свою фігуру в міні-піжамі
Дружина 58-річного Віктора Павліка Катя Репяхова показала свою фігуру в міні-піжамі

Результати її тренувань добре видно на новому фото дружини Віктора Павліка в Інстаграм-блозі. Катерина постала в міні-піжамі рожевого кольору з шортів і топу, відкривши живіт. Після пологів дівчина добре все підтягнула і зараз може без комплексів одягати на відпочинку купальник.

Репяхова дуже прискіпливо ставиться до своєї зовнішності. Вона розповідала прихильникам, що хоче зробити пластику носа, грудей і підборіддя. Співак завжди був проти пластичних втручань, але Катя поступово його до цього готує. Після консультації зі спеціалістом Катерина передумала вставляти імпланти, тому що навіть найменший об’єм їй здається завеликим на її фігурі, а свій ніс блогерка вважає негарним і хоче зробити більш акуратним.

Дружина 58-річного Віктора Павліка Катя Репяхова показала свою фігуру в міні-піжамі
Дружина 58-річного Віктора Павліка Катя Репяхова показала свою фігуру в міні-піжамі

Нагадаємо, блог дружини Віктора Павліка став набирати популярність після того, як вони розсекретили свої відносини. Тепер аудиторія розростається, тому що всім цікаво, як бути дружиною артиста.

Схожі статті

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.

Для млинців та оладок готую чудове тісто “Все по 1”: рецепт навіть записувати не треба – легко запам’ятати

Млинці та оладки – ідеальний сніданок на всі випадки життя. З цим універсальним тістом ви зможете готувати як тонкі, так і товсті млинці і навіть пишні оладки.