Чорний топ на бретельках і срібні прикраси: 13-річна донька Брежнєвої додала собі віку несподіваним образом

Донька відомої української співачки вкотре приголомшила мережу стильним та витонченим нарядом. 13-річна Сара Кіперман пішла красою в зіркову маму

Відома українська співачка Віра Брежнєва має двох дітей. Молодша донька зірки, Сара Кіперман, в юному віці сміливо завойовує собі славу та популярність. Зокрема, дівчина росте з відмінним почуттям стилю й не забуває ним хизуватись. В особистому блозі 13-річної доньки Віри Брежнєвої часто з’являються фото у неймовірних образах.

Цього разу зіркова донька продемонструвала простий і водночас стильний кежуал-образ. Сара Кіперман опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм фотографії у симпатичному топі на тонких бретельках і білих джинсах. Доповнила дівчина свій наряд вдалими срібними прикрасами – каблучками, сережками, браслетом і масивною підвіскою.

Донька Віри Брежнєвої Сара Кіперман на нових фотографіях
Донька Віри Брежнєвої Сара Кіперман на нових фотографіях

Довге та пряме волосся дівчина розпустила, а на обличчя нанесла невелику кількість макіяжу. Варто зазначити, що на нещодавно опублікованих фотографіях Сара Кіперман виглядає дещо старшою за свій реальний вік. Вдало підібраний стильний образ підкреслюють природну витонченість і красу дівчини.

Сара Кіперман показала нові фотографії у стильному образі
Сара Кіперман показала нові фотографії у стильному образі

У коментарях до нового допису доньки Віри Брежнєвої підписники поспішили засипати Сару Кіперман компліментами. Фоловери зауважили, що дівчина виросла у красиву принцесу та успадкувала дівочу вроду від своєї зіркової мами. Загалом шанувальники Сари та Брежнєвої захопились модним нарядом дівчини.

Нагадаємо, що молодшу доньку українська співачка Віра Брежнєва народила 13 років тому, перебуваючи у шлюбі з відомим бізнесменом Михайлом Кіперманом. Також артистка виховала старшу доньку Соню, яка народилась 21 рік тому, а її батько, Віталій Войченко, був цивільним чоловіком Віри Брежнєвої.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.