Зеленський привів у політику нові обличчя: як виглядають дружини Скічка, Віталія Кіма, Давіда Арахамії

До того як Володимир Зеленський став президентом, у парламенті тусувалися по кілька скликань переважно одні й ті ж обличчя. Тепер склад Верховної Ради й очільників областей значно оновився. З'явилося чимало молодих й амбітних чоловіків, за кожним із яких приховується надійна опора – дружина. Як же виглядають другі половинки "крашів"?

Віталій Кім

Очільник Миколаївської ОВА має трішки специфічний розріз очей і завжди усміхається, заряджаючи довколишніх людей позитивом і вірою в перемогу навіть у найтяжчі для країни дні. Політик нової формації має дружину Юлію і трьох дітей – двох старших доньок і молодшого сина Руслана.

Дружина Віталія Кіма виглядає молодо, попри троє пологів

Коли над Миколаєвом нависала загроза окупації, Кім відвіз родину у більш безпечне місце. Та щойно наші війська погнали поганців із правого берега Дніпра і звільнили Херсон, Юлія з Русланом повернулися до Миколаєва.

Давід Арахамія

До приміщення з куполом ми могли бачити Давіда на телебаченні. Зокрема, він брав участь у програмі про екстрасенсів на СТБ. Тепер же очолює парламентську фракцію “Слуга народу” і в перші дні війни їздив на перемовини з росіянами до Туреччини, де путін волів бачити капітуляцію України.

Так виглядає друга дружина Давіда Арахамія

Нині Арахамія перебуває у другому шлюбі. Його Обраницею стала Вікторія. Імена всіх шести дітей політика починаються на літеру “Д”, як і в татка. Найменші близнята народилися 2019 року.

Олександр Скічко

Комік очолював Черкаську ОДА допоки не почалася війна. На 6-ий день вторгнення росіян пішов у відставку, зазначивши, що військовою адміністрацією мають керувати військові, а не цивільні люди.

Дружина Олександра Скічка подарувала коханому чоловіку двох доньок

Про дружину Олександра відомо найбільше. Донька мільярдера Єлизавета Юрушева й сама вдало веде бізнес, керуючи кількома готелями й модними бутиками. Обраниця шоумена-політика має сина від першого шлюбу з австрійцем. Скічку вона народила донечку Наталочку, а вже після початку війни родина поповнилася ще однією дівчинкою Анною, яку Юрушева народила в Австрії.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.