Як виглядають довговолосі красуні з модною стрижкою боб-каре: Сумська, Тіна Кароль, Кекелія та інші зірки

Іноді кожному, навіть найбільшому прихильнику стабільності, хочеться несподіваних змін. Пригадуємо, як виглядають відомі довговолосі зірки з короткими стрижками

Не так важливо, представницями якої професії є відомі зірки – актриси, співачки чи ведучі вони завжди мусять бути готовими до експериментів з зовнішністю. Разом з тим, чимало знаменитостей, хоч і полюбляють зміни в зовнішності, залишають зачіску недоторканною. Проте, іноді варто змінювати навіть цю деталь – задля вдалого ефіру чи знімання нового фільму або кліпу.

Як виглядають найвідоміші українські “Рапунцель” з короткими зачісками?

Тіна Кароль

Одна з найвідоміших українських співачок завжди вражала шанувальників власним стилем і буквально неземною привабливістю. Хоча на початку кар’єри Тіна Кароль деякий час носила коротку зачіску й часто з’являлась з “піксі” на сцені, сьогодні знаменитість не зраджує довгій шевелюрі.

Проте, чимало фанатів полюбляють пригадувати, як виглядала знаменитість, коли мала коротку зачіску. Ба більш, багатьом здається, що саме такий варіант пасував Тіні Кароль набагато більше.

Тіна Кароль з коротким волоссям викликала захоплені погляди
Тіна Кароль з коротким волоссям викликала захоплені погляди

Ольга Сумська

Відома українська актриса на сцені часто приміряє різні образи, проте в реальному житті зірка надає перевагу стабільності. Зокрема, за довгу кар’єру Ольга Сумська чи не завжди мала одну й ту саму зачіску – красиве довге волосся світлого кольору.

Але в один момент знаменитість вирішила сполохати своїх шанувальників і показала, як виглядає з екстремально короткою зачіскою темного кольору. Варто зазначити, що боб-каре каштанового кольору до невпізнаваності змінив Ольгу Сумську.

Ольга Сумська з коротким волоссям
Ольга Сумська з коротким волоссям

Віра Брежнєва

За відносно довгу кар’єру відомої української співачки побачити її з коротким волоссям було майже неможливо. Ключове слово – майже. Так, знаменитість колись вийшла у світ з екстремально короткою стрижкою “піксі”. Такий образ кардинально змінив зірку, проте надовго не затримався.

Віра Брежнєва з короткою зачіскою
Віра Брежнєва з короткою зачіскою

Віра Кекелія

Відома українська співачка, ведуча, гумористка здобула популярність вже з коротким волоссям, проте в юності знаменитість носила довгі пасма. Так, колись в особистому блозі Віра Кекелія продемонструвала, як виглядала з волоссям нижче плечей.

Як виглядає Віра Кекелія з коротким волоссям
Як виглядає Віра Кекелія з коротким волоссям

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.