Родина Алли Пугачової поступово перебирається закордон: з росії виїхав ще один онук Примадонни Дені Байсаров

Поступово один за одним всі члени родини Алли Пугачової перебираються жити з росії в інші країни. Тепер настала черга й другого онука Примадонни виїхати з великої і непохитної.

Алла Борисівна виїхала з рідної країни минулої осені в Ізраїль після того, як її чоловіка Максима Галкіна визнали іноагентом, а жінка не витримала й написала пару постів у мережі на його підтримку. Та не стала очікувати, допоки і її почнуть шпетити, і поспіхом покинула росію. Подейкують, що так поспішала, що залишила в будинку в Грязях всі свої перуки. Добре, хоч молодших дітлахів прихопила.

Алла Пугачова з молодшими дітьми нині мешкає в Ізраїлі

Після того з країни виїхав старший онук Алли Борисівни Нікіта. Добре, хоч родина завчасно потурбувалася зробити молодику литовський паспорт, адже його дідусь є литовцем. Тож Пресняков без особливих труднощів перетнув кордон з ЄС, при цьому без дружини.

Алла Пугачова з середнім онуком Дені Байсаровим

Його мама Крістіна теж має можливість вільно пересуватися світом, адже має не лише литовського татуся, а ще й американського чоловіка. Подейкують, що старша донька Пугачової має ще й ізраїльський паспорт на додачу.

Тепер настала черга виїхати з росії і другого онука Примадонни Дені Байсарова. 24-річний чеченський нащадок А.Б. виїхав до Франції попервах на відпочинок. Спочатку син Орбакайте намітив зустрічі з друзями, потім – культурні розваги в музеях і знайомство з архітектурою. Але забувати про роботу молодик не збирається – керуватиме фірмою, що організовує розваги, на відстані.

Дені Байсаров з мамою Крістіною Орбакайте

Дені здобув престижну освіту в Лондоні, тож легко знайде за необхідності роботу за кордоном. От тільки біда – на його татка Руслана Байсарова нині накладені санкції. Чи повернеться зірковий онук до москви, поки незрозуміло. Подейкують, що його мама начебто не збирається їхати з країни назавжди. Алла Борисівна теж спочатку казала, що їде до Ізраїлю на лікування. А он що із цього вийшло…

spot_img

Схожі статті

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.