Двічі розлучена і двічі вдова: як склалася сумна доля дружини Володимира Висоцького Марини Владі

Радянські люди обожнювали дружину Марину Владі, вважаючи, що Володимир Висоцький був її єдиними коханням. Насправді в актриси було чимало інших шлюбів, що не принесли тривалого щастя красуні.

На знімальний майданчик Марина прийшла ще у підлітковому віці. Відтоді її життя славилося не лише ролями, але й численними романами. Подейкують, що коли Висоцький подивився стрічку “Чаклунка”, то був вражений красою Владі настільки, що зауважив, буцімто колись одружиться з актрисою. І наврочив.

Перший шлюб Марини Владі тривав 4 роки

За юною красунею упадали Марчелло Мастроянні, Марлон Брандо, Жан-Люк Годар, але в чоловіки Марина обрала маловідомого актора Робера Оссейна. Вони прожили разом 4 роки. У шлюбі з’явилося двоє синів Ігор і Петро. Щоб не бачитися з колишнім на знімальному майданчику, Владі навіть відмовилася від ролі Анжеліки.

У другому шлюбі Марина Владі протрималася 3 роки

Другим благовірним зірки став льотчик Жан-Клод Бруйє. Та і тут за 3 роки кохання згасло, хоча знаменитість устигла народити ще одного сина Володю.

Коли ж актриса приїхала до Москви й завітала з друзями у театр на Таганці, то відразу захопилася актором Володимиром Висоцьким, що грав на сцені. Бард теж не залишився байдужим до красуні. Цілий рік вони зустрічалися уривками, оскільки жили в різних країнах. А потім розписалися в московському загсі.

З Володимиром Висоцьким Марина Владі прожила 10 років

Наречена не вбиралася у білу сукню, а наречений був без чорного костюма. Вечірки в ресторані чи деінде молодята теж не влаштовували. Зате кохана жінка Висоцького отримала десятки віршів-присвят. Висоцький частенько напивався, бавився наркотою і встрявав у скандали, а французька дружина намагалася його врятувати. Ночувати доводилося в різних місцях і виникало чимало побутових труднощів, та все одно Марина цей період у житті вважає найкращим. В липні 1980 року Володі не стало.

Найдовший шлюб Марини Владі тривав 23 роки

Тривалу депресію Владі спромігся розвіяти онколог Леон Шварценберг. 23 роки поспіль він був поряд і виконував усі забаганки коханої дружини. Потім у чоловіка виявили рак печінки, і він згас. У жовтні 2003 року Марина вдруге стала вдовою. З горя вона приохотилася до чарки. Перебуваючи у депресії, жінка мала намір покінчити з життям, але слід було турбуватися про собак. Це і відвернуло її від фатального кроку.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.