Історія кохання колишньої Пономарьова Олени Мозгової з Девідом Аксельродом: батьки закоханих були проти

Нікому й на думку не могло спасти, що нерівний шлюб на 10 років старшої Олени Мозгової з підопічним Володимиром Ткаченком буде тривалим. Відтоді змінилося чимало – співак змінив ім'я, ставши Девідом Аксельродом. А от почуття пари за 8 років не згасли.

Олена Мозгова познайомилася з теперішнім Аксельродом на “Голосі країни 9”, де молодику вдалося вразити тренерів своїм потужним голосом і дійти до півфіналу.

Різниця у віці між Оленою Мозговою і Девідом Аксельродом складає 10 років

Відомий композитор Микола Мозговий був категорично проти цих стосунків, адже зять виявився на 10 років молодшим за його доньку Олену. Не вірили в щирість почуттів красеня-брюнета і більшість друзів жінки, які всіляко відмовляли її від необачного, на їх погляд, кроку.

Та кохання здолає будь-які перешкоди. Колишня дружина Олександра Пономарьова все одно вийшла заміж за свого обранця. Тим паче, що вже відчувала стукіт маленького серденька майбутньої донечки. Жінка перебувала на останньому місяці вагітності.

Пара відзначила 8-му річницю шлюбу

Морозного сніжного дня пара завітала до рацсу. Було дуже слизько, і тоді ще не Девід, а Володимир, ніжно підтримував кохану за лікоть. Наречена тримала в руках ніжний букет тюльпанів. Молодята прохали не робити урочистих церемоній і не вмикати вальс Мендельсона. Щоправда, коли поставили свої підписи в документах, не стрималися й злилися в щасливому поцілунку.

Щаслива пара виховує доньку Соломію

Близьке оточення вважало, що Девід сховався за спиною Олени від життєвих негараздів. Насправді це було не так. Саме Аксельрод допоміг дружині вийти з депресії, спричиненої смертю Миколи Петровича. Поряд із коханим Мозгова перестала почувати себе залізною леді і змогла розслабитися.

Олена теж підтримала коханого, коли він вирішив почати все з нуля і змінив не лише прізвище, але й ім’я. Найголовніше, тепер у них з’явився сенс життя – їхня донечка Соломія.

Схожі статті

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.

З кістлявої риби свекруха робить котлети без кісточок і без рибного запаху: всі секрети приготування смакоти

Смачні рибні котлети можна готувати не лише з дорогого філе, а й з маленької та кістлявої річкової риби. Для цього потрібно знати кілька кулінарних секретів.

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.