Фото Олега Винника 2023: теперішній вигляд співака схвилював вовчиць і Таюне – постарів завчасно

Відомий український співак Олег Винник вже майже рік не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками, але свіжі фото артиста все ж просочились у Мережу. Публіка вражена тим, як сильно змінився артист за останній рік.

Олег Винник був одним із найпопулярніших артистів України, який мав цілу армію фанаток. Артиста любили не лише за його творчість, жінки вбачали у ньому справжнього мачо, ідеального чоловіка. Втім, все змінилося після початку повномасштабної війни в Україні. Олег Винник став одним із небагатьох українських зірок, які просто зникли з інформаційного поля. Співак безслідно зник з соціальних Мереж та медіа.

Що відомо про особисте життя Олега Винника
Олег Винник зник з інфополя після початку війни в Україні

Згодом почали ширитися чутки, що Винник виїхав з України до Німеччини, де у нього є власна нерухомість та живе його син. Звісно, чоловік не міг зробити це законно, адже в Україні військовий стан, а отже виїзд чоловіків призовного віку за кордон заборонений. Згодом виявилось, що це дійсно так. У червні 2022 року на зв’язок вийшла адвокатеса Олега Винника, яка повідомила, що чоловік перебуває в Німеччині на лікуванні. Чим хворіє артист, жінка не уточнила. Версію про хворобу Винника підтвердила його подруга та колега по сцені Оля Полякова. Співачка підтвердила, що Олег дійсно хворіє і розповість він про свою хворобу, якщо сам цього захоче.

Втім, публіка не дуже вірить у версію з хворобою артиста. В Мережі говорять, що це лише виправдання, а співак просто вирішив втекти з країни, де зараз триває війна.

Не зважаючи на те, що співак вже майже рік не виходить на зв’язок з прихильниками, у Мережу просочилися свіжі фото Винника. Так, фото зі співаком на своїй сторінці у Фейсбук вже декілька разів публікував чоловік Оксани Білозір Роман Недзельський, який зараз служить в ЗСУ.

В Мережі з'явилося нове фото втікача Олега Винника
В Мережі з’явилося нове фото втікача Олега Винника

Як виявилось, Винник все ж не байдужий до війни в Україні і допомагає українським військовим, передаючи позашляховики для них. Робить він це якраз через військовослужбовця Романа Недзельського.

Варто відзначити, що фото Винника дещо вразили публіку. Співак виглядає помітно змарнілим, він відростив довге волосся та завів бороду.

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.