Підрослі красені-сини Віталія Кличка підкорили серця дівчат з усього світу: ось як вони виглядають

Віталій Кличко – не лише чемпіон світу з боксу, та мер Києва, а і багатодітній батько. Чоловік має двох синів та доньку, які живуть за кордоном.

Не так давно Віталій Кличко став холостяком. Мер Києва розлучився зі своєю дружиною Наталією після 25 років шлюбу. Чоловік зізнався, що це було логічним завершенням їхніх стосунків, адже вже 8 років вони з дружиною жили в різних країнах і мали різне життя. Розлучилися подружжя Кличків без сварок та скандалів і запевняють, що мають гарні стосунки, як мінімум через те, що у них є трійко спільних дітей.

Кличко і Єгорова прожили 26 років разом, а тепер вчаться робити це окремо
Кличко і Єгорова прожили 26 років разом і розлучилися у 2022 році

Що відомо про дітей Віталія Кличка

Старшого сина Кличка звати Єгор-Данієль, йому 22 роки і він здобуває вищу освіту у Великій Британії. У Лондоні хлопець вивчає бізнес-менеджмент. Єгор-Данієль має зріст 2,02 метри, він гарної статури та справжній красень. Крім навчання син Кличка займається баскетболом.

Віталій Кличко зі своїм старшим сином
Як виглядає старший син Віталія Кличка

Молодшого сина Кличка звати Максим, йому 16 років. Хлопець найвищий у зірковій сім’ї, його зрість 2,16 метрів, він як і брат займається баскетболом. Живе Максим у Лондоні, де навчається у престижній школі.

Як виглядає молодший син Віталія Кличка
Як виглядає молодший син Віталія Кличка

Також у Віталія Кличка є і донька на ім’я Єлизавета-Вікторія, їй 19 років. Дівчина живе у Амстердамі, де навчається у престижному університеті. Єлизавета-Вікторія вивчає психологію. Донька Кличка теж займається спортом, а саме плаванням. І зростом Єлизавета-Вікторія вдалася не у тендітну маму, а у кремезного батька. Зріст дівчини – 2,04 м.

Як виглядає донька Віталія Кличка (зліва)
Як виглядає донька Віталія Кличка (зліва)

Цікаво, що всі спільні діти Наталії і Віталія Кличків зростом вдалися саме у батька. Хоча зріст Наталії 175 см, на фоні свого колишнього чоловіка та дітей вона виглядає дуже маленькою і тендітною.

Як виглядають діти та колишня дружина Віталія Кличка
Як виглядають діти та колишня дружина Віталія Кличка

Популярне

Схожі статті

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.