“Квартальний” чоловік Кравець Володимир Зеленський вперше показав реальну дружину: гарна пара (ФОТО)

Чинний президент України Володимир Зеленський одружений з не лише красивою, а й з талановитою та розумною жінкою. Останні фотографії Олени Зеленської

Відомий український гуморист і комік у минулому, а тепер – політик і чинний президент Володимир Зеленський ніколи не приховував свою дружину, втім сама вона до певного періоду не полюбляла публічності. З цієї причини чимало українців вважали, що колега Зеленського по сцені Олена Кравець – його дружина не лише на сцені, а й у реальному житті.

Зеленського та Кравець довго вважали парою в реальному житті
Зеленського та Кравець довго вважали парою в реальному житті

Хоча зіркові колеги насправді мають родинні зв’язки поза сценою, вони є кумами, і Зеленський, і Кравець давно перебувають у щасливих шлюбах. Дружина чинного українського президента, перша леді Олена Зеленська завжди вражала відмінним почуттям стилю, витонченістю та жіночністю.

Нещодавно знаменитість поділилась на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм свіжими фотографіями. Кадри були зроблені під час стратегічної сесії з питання здорового харчування українських школярів. Також Олена Зеленська поділилась кадрами з навчальної лекції для працівників “Укрзалізниці”.

На обох заходах перша леді носила стримані, але стильні наряди темних відтінків.

Олена Зеленська опублікувала свіжі фотографії
Олена Зеленська опублікувала свіжі фотографії

Як познайомились Олена та Володимир Зеленські

Одна з найвідоміших українських пар познайомилась ще за шкільних часів – майбутні закохані народились та виросли в Кривому Розі та навчались в паралельних класах. Втім, у школі Володимир та Олена Зеленські не спілкувались і навіть не дружили. Момент повноцінного знайомства припав на студентські роки.

Фотографії з весілля Зеленських
Фотографії з весілля Зеленських

Коли знаменитості вже були студентами, вони несподівано зустрілись на вулиці. Тоді Володимир Зеленський випадково зачепив книги, які його майбутня дружина несла в руках. Чоловік галантно допоміг підійняти їх і випросив у неї касету “Основний інстинкт”. Хоча він ледве не напам’ять знав цей фільм, Володимиру тоді здалось, що це – єдиний спосіб випросити в Олени номер телефону.

Володимир та Олена Зеленські раніше
Володимир та Олена Зеленські раніше

Відтоді зіркова пара не розлучалась і дуже швидко закохалась.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.