Дочка Лідії Таран і Доманського кардинально змінила імідж: зробила ультракоротку стрижку каре чорного кольору

14-річна Василина Доманська, яка є дочкою журналістки Лідії Таран і телеведучого Андрія Доманського, кардинально змінила свою зачіску і колір волосся.

Телеведуча Лідія Таран в 2007 році народила свою єдину дочку Василину від шоумена Андрія Доманського. Зіркова пара не змогла побудувати міцну сім’ю і розійшлась, коли дитині було 2 роки. В інтерв’ю Лідія пізніше розповідала, що не очікувала від Андрія такого, це він прийняв рішення від неї піти, а наступна жінка, з якою він почав зустрічатись стала його офіційною дружиною. З Таран Доманський жив цивільним шлюбом, під вінець не вів через те, що не бачив в колишній обраниці бажання зближатися з його рідними. Ніби то Лідія не хотіла знайомитись з його дітьми від першої дружини і не їздила з ним до батьків.

Лідія Таран, Андрій Доманський та їхня дочка
Лідія Таран, Андрій Доманський та Василина

Як би там не було, в 2010 році пара Лідії і Андрія перестала існувати, але телеведуча не стала забороняти батьку спілкуватися з дитиною. Зараз Таран разом із донькою Василиною перебуває у Франції, туди вони вибрались з України в 2022 році після початку повномасштабного російського наступу.

Журналістку дорікали в Мережі, що всі її колеги по ТСН залишились вдома, а вона не повертається, але Лідія не послухала хейтерів і була права, тому що влітку в будинок, де вона придбала квартиру, стався “приліт”.

У Франції телеведуча працює як віддалений кореспондент ТСН, займається волонтерською діяльністю і вчиться в університеті. Василина живе життям підлітка – ходить в школу, спілкується з друзями, експериментує із зовнішністю.

На цей раз в Інстаграм-блозі дочки Лідії Таран і Андрія Доманського з’явились її фото в новому іміджі. 14-річна Василина обрізала своє довге волосся до короткого каре і пофарбувалась в чорний.

Дочка Лідії Таран і Доманського кардинально змінила імідж
Дочка Лідії Таран і Доманського кардинально змінила імідж

Дівчинка стала виглядати значно старшою з такою зачіскою.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.