Мільярдери, а їдять в Макдональдзі: найбагатша співачка Камалія та її чоловік Захур засвітилися в закусочній

Камалія, незважаючи на свій статус найбагатшої співачки в Україні, має вподобання середньостатистичних українців. Співачка не проти поласувати бургерами та картоплею фрі.

Камалія отримала статус найбагатшої співачки України завдяки своєму чоловіку. 20 років тому українська красуня стала дружиною пакистанського мільярдера Мохаммада Захура і її життя перетворилося на казку. Живуть Мохаммад та Камалія у розкішному будинку на Київщині. В одному із інтерв’ю співачка розповіла, що має аж 20 помічників по дому. Серед них няні для дітей, кухарі, прибиральниці, садівники та інші.

Мохаммад Захур балує свою дружину, задарює її подарунками та коштовностями. Вони можуть дозволити собі їсти чорну ікру на сніданок, обід та вечерю.  Втім, сім’я мільярдерів –  поїсти смачної, але шкідливої їжі. Так, нещодавно Камалія, Мохаммад та двоє їх дітей засвітилися у відомому фаст-фуді – Макдональдзі.

Вони сиділи за великим столом, поруч з іншими відвідувачами закладу і їли смаколики. Сім’я мільярдерів не відрізнялася від інших людей, які теж прийшли попоїсти.

Найбагатша співачка Камалія та її чоловік Захур засвітилися в закусочній
Найбагатша співачка Камалія та її чоловік Захур засвітилися в закусочній

В коментарях фоловери засипали Камалію компліментами і відмітили, що вони дуже гарна сім’я.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні Камалія з чоловіком та дітьми виїхали за кордон. При цьому сім’я Захурів активно допомагають пришвидшити нашу перемогу. Так, відомо, що Мохаммад разом з іншими впливовими людьми Пакистану передали Україні 2 винищувачі для ЗСУ. А ось Камалія створила декілька благодійних фондів, які займаються перевезенням медикаментів з Європи в Україну, які далі направляються прямо на фронт.

Також Камалія підтримує українців і морально. Вона неодноразово давала благодійні концерти для військових, переселенців, волонтерів та інших.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.