“Квартальна” дружина Зеленського Олена Кравець вперше показала новий імідж: ефектна зачіска і бахрома

Відома українська гумористка та актриса Олена Кравець вразила несподіваними змінами іміджу. Знаменитість показала, як виглядає в оновленому амплуа

Свою популярність відома українська гумористка та актриса Олена Кравець завоювала ще за часів юності. Почала знаменитість підкорювати сцену, виступаючи у КВК, а особливо прославилась у команді “Кварталу 95”. Там зірка нерідко грала в парі з Володимиром Зеленським, за що її навіть прозвали його “квартальною” дружиною.

Сьогодні життя Олени Кравець, як і життя всіх українців, сильно змінилось. Зірка, за власним зізнанням, тимчасово покинула сцену “Кварталу 95” та почала вести власне вечірнє шоу. Разом з кардинальними змінами у професійному житті, зірка вирішила змінити й імідж. Як тепер одягається та виглядає Олена Кравець?

Олена Кравець нещодавно стала ведучою нового вечірнього шоу на каналі Дом
Олена Кравець нещодавно стала ведучою нового вечірнього шоу на каналі Дом

Новий імідж Олени Кравець

На особистій сторінці відомої української телеведучої, актриси та гумористки з’явилось нове відео. На кадрах підписники Олени Кравець можуть побачити моменти з нового випуску її вечірнього душевного шоу, а найбільше “чіпляє” увагу – вишуканий зовнішній вигляд знаменитості. Так, зірка одягнула високі чорні чоботи, які скомбінувала з такого ж кольору сорочкою, а також одягла спідницю з бахромою.

Не менше вражає стильна зачіска знаменитості – навмисно недбало зібране волосся особливо пасує Олені Кравець через декілька випущених пасмочок. Шевелюра красиво падає на обличчя телеведучої, підкреслюючи її природну красу.

Олена Кравець вразила стильним образом у новому випуску шоу
Олена Кравець вразила стильним образом у новому випуску шоу

У коментарях шанувальники артистки залишились задоволеними не лише зовнішнім виглядом зірки, а і її артистичним талантом. Підписники засипали Олену Кравець компліментами, подякували за її діяльність і справедливо зауважили – після початку роботи над своїм новим вечірнім шоу вона буквально розквітла.

  • “Дуже-дуже цікава програма, ведуча – вогонь”;
  • “Вам дуже пасує бути ведучою цієї душевної програми”;
  • “Супер подача у Вас програми, цікаво подивитися!”;

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.