Не залишив і краплі таємничості: новий бойфренд Дорофєєвої Кацурін показав занадто сміливі поцілунки з коханою

Відомий київський ресторатор і новий бойфренд популярної української співачки Наді Дорофєєвої Михайло Кацурін показав романтичні поцілунки зі своєю коханою

Свято всіх закоханих частину населення планети страшенно дратує, а інших – надихає зайвий раз зізнатись у коханні, зробити приємний подарунок чи просто подумки подякувати Всесвіту за можливість кохати та бути коханими. У своїх особистих блогах чимало українських зірок привітали своїх партнерів зі святом і поділились романтичними фотографіями.

Не залишився осторонь і відомий ресторатор і блогер Михайло Кацурін, який показав шанувальникам романтичні поцілунки зі своєю новою дівчиною. На опублікованих фотографіях чоловік разом з українською співачкою Надією Дорофєєвою мило проводять разом час.

Михайло Кацурін замилував мережу романтичними фотографіями з Дорофєєвою
Михайло Кацурін замилував мережу романтичними фотографіями з Дорофєєвою

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Михайло Кацурін продемонстрував почуття до коханої опублікованим дописом. На кожному кадрі пара цілувала одне одного. Судячи з коментарів до фотографій, не кожному сподобалась відвертість і щирість зіркової пари. Втім, кохання не бачить критики, тому ні Дорофєєва, ні Кацурін не звернули уваги на хейт.

Романтичні поцілунки Кацуріна та Дорофєєвої
Романтичні поцілунки Кацуріна та Дорофєєвої

В описі до нещодавно опублікованих фотографій відомий столичний ресторатор і блогер зізнався, що ніколи б не відривався від поцілунків з Надією Дорофєєвою, якби в нього була така можливість. Українська співачка, своєю чергою, відреагувала на миле привітання бойфренда в коментарях.

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін на романтичній фотографії
Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін на романтичній фотографії

Нагадаємо, що перші чутки про ймовірний роман Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна з’явились навесні минулого року. У квітні пару помітили в Барселоні, де вони обіймались прямо посеред вулиці. Про свої стосунки зірки не поспішали говорити офіційно. Перше підтвердження з’явилось лише у червні 2022 року.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.