“Неперевершена жінка”: Тіна Кароль знову підкорила мережу чутливим фото

Українська співачка Тіна Кароль у своєму особистому блозі в Instagram опублікувала нове фото, яке підкорило користувачів і відкрило співачку з нового боку.

Тіна Кароль не перестає шокувати шанувальників її творчості своєю красою і чутливістю.

На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала нове, неймовірне фото, яке, до того ж, знову підлило олії у вогонь припущень про відносини Кароль з Баланом.

Вся справа у тому, що Тіна виклала своє фото в один момент з Даном Баланом, який поділився своїм новим знімком в особистому блозі. Фанатам артистів цей факт видався ще одним натяком на відносини між колегами по шоу “Голос”.

“Оп, з Даном в один час фотки викладаєте?”, “Вааааау! Ви з Даном нас вбиваєте”, “Ви домовилися з Даном?” — пишуть підписники Тіни під фото.

Сам же знімок Кароль отримав тисячі компліментів. Він зроблений у формі колажу з двох фотографій.

Тіна в елегантній чорній сукні демонструє свою тендітну і струнку фігуру. Свій образ дівчина підкреслила хвилястою укладкою і легким макіяжем, який виділяє пухкі губи й виразні очі. Фанати Кароль в коментарях назвали її “неперевершеною жінкою”.

Цікаво також, що на своєму фото Тіна повернута в ліву сторону, а Дан навпаки — в праву. Таким чином, артисти начебто дивляться один на одного навіть крізь невидимі мережі Інтернету.

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.