68-річна шансоньє Любов Успенська не знаходить спільної мови з донькою: розсварилися в пух і прах

Здавалося б, багаторічна ворожнеча між Любов Успенською і Тетяною Плаксіною залишилася в минулому. Тепер 68-річна зірка стала продюсером 33-річної доньки і всіляко просуває її у шоубізі. Та якщо придивитися уважніше, можна втямити, що не все так райдужно у родинних стосунках.

Війна між матір’ю і донькою була жорсткою і тривалою. Тетяна звинувачувала королеву шансону у жахливих речах. На одному з ефірів Плаксіна повідала про нелюдське ставлення матері. Мовляв, та підмовила домогосподарок, щоб схопили жінку, затягли в кімнату і зачинили там. Матір при цьому погрожувала викликати санітарів, обколоти доньку і здати у психлікарню. Їй було по-справжньому страшно.

Любов Успенська з донькою на публіку удають, що все гаразд

 

Любов Залманівна на це дала власні пояснення. Доньці довелося пережити тяжкий стрес після аварії та численних операцій. Тетяна сильно переживала через зіпсоване обличчя, і це відбилося на її психіці. До того ж жінка захоплювалася наркотою. Врешті таки дівчина провела тиждень у психушці, з якої Таню визволив адвокат.

Після таких серйозних обопільних звинувачень мама і донька 2 роки поспіль не спілкувалися. А останнім часом несподівано стали з’являтися на світських раутах разом. З’ясувалося, що Успенська взялася продюсувати доньку. Напевно, відчуває, що невдовзі доведеться звільнити сцену через поважний вік, от і хоче, щоб її нішу зайняла спадкоємиця.

Любов Успенська стала продюсеркою своєї доньки

Шанувальники королеви шансону не впевнені, що Плаксіній вдасться примножити славу матері. Напевно, задля цього у Тетяни замало таланту й харизми. А експерти з жестів узагалі переконані, що жінки, як і раніше, ненавидять одна одну, але змушені перебувати разом.

Якщо уважно придивитися до мами й доні, можна помітити, що Любов і Тетяна тримаються трішки осторонь, не обіймаються. Коли Успенська хотіла поправити локон у доньки, та відсахнулася. Відчувається, що Плаксіній некомфортно перебувати поряд із матір’ю. Обидві хоч і посміхаються на публіку, та виглядає це награно, неприродно. Старша жінка до того ж весь час тримає молодшу в полі зору, неначе боїться, що Тетяна накиває п’ятами з заходу за першої ж можливості. Тож говорити про примирення зарано.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.