Більше схожий на Гросу, ніж на Полянського: артистка замилувала фото з дитиною – “Як виросло моє сонечко”

Відома українська співачка Аліна Гросу на особистій сторінці показала фотографію з дитиною, яка виявилась дуже схожою не лише на неї. Артистка мило підписала опублікований кадр

Аліна Гросу, відома українська музикантка, після лікування в Індії тимчасово повернулась додому в Україну. Знаменитість скучила за своїми рідними, тому вирішила до них навідатись. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка поділилась милим кадром зі своїм молодшим братом, а також розповіла про свої емоції щодо того, що хлопчик швидко виріс.

Знаменитість зазначила, що час промайнув настільки швидко, що її 5-річний брат Михайло вже зовсім скоро стане школярем. Втім, якщо оминати меланхолійно-сестринську частину, то загалом Аліна Гросу почувається неймовірно прекрасно, адже нарешті потрапила до рідного міста Чернівці.

Аліна Гросу розповіла про поїздку додому в особистому блозі
Аліна Гросу розповіла про поїздку додому в особистому блозі

Боже, як виросло моє сонечко, а я й не помітила! Вже скоро братик в перший клас піде. А я нарешті потрапила в рідне місто, де зарядилася енергією від сім’ї, близьких людей те друзів

– прокоментувала артистка.

Крім того, додала Аліна Гросу, вона б не хотіла покидати рідний дім і своє улюблене місто, адже саме тут вона почувається собою. Знаменитість запевняє, що ніде не буває так добре, як вдома. Втім, як би не хотілось співачці залишитись у рідному домі, вона зовсім скоро мусить його покидати.

Артистка зазначила, що додому повернулась зовсім ненадовго, адже в США її досі чекає навчання. Проте, на поїздку Аліна Гросу дивиться з ентузіазмом, адже нові знання, здобуті в Америці, можуть допомогти зірці втілити набагато більше якісних та цікавих творчих проєктів.

Аліна Гросу показала милу фотографію зі своїм 5-річним братом
Аліна Гросу показала милу фотографію зі своїм 5-річним братом

Варто зазначити, що відома українська співачка Аліна Гросу має дещо спільне у зовнішності зі своїм колишнім бойфрендом Романом Полянським. Світлий колір очей і витончені риси обличчя роблять схожим брата Гросу не лише на свою рідну сестру, а й на її колишнього коханого.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.