Як виглядає елітний особняк Камалії і Захура на Київщині: три поверхи в золоті за 5 мільйонів доларів

Камалія являється найбагатшою співачкою України, адже ще 20 років тому вийшла заміж за пакистанського мільярдера Мохаммада Захура. Живуть зіркові багатії у справжньому палаці.

Зіркове подружжя Камалія і Мохаммад Захур мають нерухомість у багатьох країнах, зокрема у Лондоні, Дубаї та Іспанії, але на постійній основі вони проживають в Україні. Будинок мільярдерів знаходиться в мальовничому містечку Буча, що на Київщині. Особняк має три поверхи і велику прибудинкову територію. Інтер’єр будинку виконаний одразу у трьох стилях: постмодернізм, барокко і східний.

Как выглядит дом Камалии в Буче
Як виглядає елітний особняк Камалії і Захура на Київщині

Високі стелі, дорогі, натуральні матеріали, колони, розпис, золоте оздоблення – все це лежить в основі інтер’єру зіркового дому. Серед мебелі – багато антикваріату. Також є дорогоцінні скульптури та картини. Особливістю дому є величезні панорамні вікна.

Как выглядит дом Камалии в Буче
Як виглядає елітний особняк Камалії і Захура на Київщині

На території особняка є басейн, будиночок для барбекю і гостей, сад і навіть стайня з конями, адже Камалія займається верховою їздою.

Как выглядит дом Камалии в Буче
Як виглядає будинок Камалії у Бучі

Варто відзначити, що для підтримання будинку в порядку у Камалії і Захура є близько 20 помічників. Про це ще декілька років тому співачка розповіла в інтерв’ю програмі ТСН. Камалія зізналася, що має нянь для дітей, садівника, кухаря, гардеробника, водія та інших працівників, які полегшують її життя. Втім, сім’я мільярдерів може собі це дозволити.

Нагадаємо, містечко Буча було окуповане в перші місяці повномасштабної війни в Україні. Тому сім’я Захурів виїхала зі свого будинку і довгий час вони проживали у Лондоні. На щастя, будинок Захурів не постраждав ні від ворожих снарядів, ні від рук мародерів. Проте постраждала стайня з конями, яка знаходиться неподалік маєтку. Приміщення наразі повністю зруйноване, тварини загинули. Це стало справжнім шоком для Камалії. Співачка у своєму Інстаграм-блозі показала кадри зі зруйнованої стайні і зізналася, що дуже любила своїх коней і їй важко прийняти те, що трапилося.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.