Молоду дружину Павліка Катю Репяхову розкритикували за фотосесію без штанів: “Не очікували від вас такого”

Четверта дружина Віктора Павліка Катя Репяхова зважилася на сміливу фотосесію, втім її результат не дуже сподобався публіці. Дівчину просто засипали негативними коментарями в Мережі.

Четвертій дружині Віктора Павліка Каті Репяховій до критики і хейту в Мережі не звикати. Публіка з самого початку не злюбила дівчину, адже вона стала розлучницею у шлюбі Павліка з його третьою дружиною Лорою Созаєвою. Крім того, дівчина молодша від артиста на 29 років і годиться йому у доньки.

Репяхова і Павлік візьмуть участь в реаліті
Молоду дружину Павліка Катю Репяхову розкритикували за фотосесію без штанів

Втім, критики Катя Репяхова не боїться. Вона активно веде свій блог в Інстаграмі, де ділиться подробицями подружнього життя з Павліком, показує свої материнські будні, а також часто публікує свіжі фото.

Так, нещодавно Катя опублікувала серію знімків із нової фотосесії. Дівчина вперше приміряла не скромний образ. На світлинах, Катя позувала у білій футболці та трусах, сидячи на дивані.

Молоду дружину Павліка Катю Репяхову розкритикували за фотосесію без штанів
Молоду дружину Павліка Катю Репяхову розкритикували за фотосесію без штанів

І хоч в цій фотосесії дружина Павліка не показала нічого зайвого, в коментарях дівчину просто закидали негативними коментарями.

Ось, що пишуть користувачі Мережі:

  • “Чого мені сьогодні не вистачало в стрічці новин, так це розчопиреної Репяхової. Господи, чим вони думають коли такі фото виставляють. Тим паче зараз.”;
  • “Ви така гарна, худенька, молода мама, дружина. Але ці фото, вам не личать.”;
  • “Дивлюсь давно Катю, ніколи не писала ніяких гадостей, але це правда не гарно, вам таке не личить.”;
  • “Боже, що з вами?”.
Молоду дружину Павліка Катю Репяхову розкритикували за фотосесію без штанів
Молоду дружину Павліка Катю Репяхову розкритикували за фотосесію без штанів

Нагадаємо, Катя Репяхова і Віктор Павлік одружилися у 2020 році. Вони планували розкішне весілля, втім спочатку плани перенесли через пандемію, потім через смерть сина Павліка від попереднього шлюбу. В результаті весілля так і не відбулося.

У 2021 році Павлік і Репяхова стали батьками: у них народився син Михайлик. Подружжя не приховують, що на одній дитині зупинятися вони не планують. Зараз вони мріють про доньку та навіть вже підбирають імена для неї.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.