Перша дружина Юрія Горбунова і перший чоловік Каті Осадчої мають дітей: як вони виглядають

Катя Осадча і Юрій Горбунов – зразкова зіркова сім'я. Проте у кожного з них є своє минуле, про яке вони воліють не розповідати. Подробиці читайте далі в матеріалі.

Катя Осадча вперше вийшла заміж у віці 18 років. Тоді вона була вже відомою моделлю і мріяла про кар’єру телезірки. Обранцем Каті став старший на 15 років бізнесмен і народний депутат Олег Поліщук. Вже через рік після одруження, подружжя стали батьками: у них народився син Ілля. Цей шлюб тривав всього три роки. Причина розлучення банальна: різниця у віці та різні погляди на життя.

Осадчая облащась с бывшим мужем даже после развода, ведь у них общий сын
Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої

Зараз сину Осадчої і Поліщука 19 років і він вже 2 роки являється студентом престижного університету в США, де вивчає IT-технології. Батько хлопця приймає активну участь у його вихованні та підтримує фінансово. Варто відзначити, що вартість навчання Іллі в США коштує 40 тисяч доларів на рік.

Як виглядає син Осадчої від першого шлюбу

На відміну від першого шлюбу Осадчої, перший шлюб Горбунова був тривалим. Шоумен прожив зі своєю дружиною Людмилою аж 20 років у шлюбі, поки на їхньому шляху не з’явилася Катя Осадча. Спільних дітей з Людмилою у Горбунова немає. Втім, жінка має доньку від першого шлюбу, яку Юрій офіційно удочерив. Варто відзначити, що і Людмила і її донька уникають публічності. Тож в Мережі можна знайти лише їхні архівні фото 20-річної давнини.

Первая жена Юрия Горбунова
Як виглядає перша дружина Горбунова та її донька

Відомо, що донька Людмили вже доросла жінка, яка вже встигла зробити Горбунова дідусем і народити йому онучку.

Цікаво, що перша дружина Горбунова старша за нього на 10 років. Колись Людмила покинула свого чоловіка заради молодого і перспективного актора. Також жінка покинула танці, якими займалася професійно і стала звичайною домогосподаркою. Розлучились Горбунов і Людмила у 2015 році, якраз тоді шоумен закрутив роман з Катею Осадчою.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.