Повірити неможливо: подивіться на фото солістки KAZKA Олександри Заріцької до і після схуднення на 30 кг

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька завжди відрізнялася пишними формами. Втім ще рік назад дівчина активно почала худнути і вже зараз вона дивує прихильників результатами.

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька завжди привертала увагу до себе не лише цікавим тембром голосу, а й зовнішнім виглядом. Дівчина володіє дуже пишними формами і ще пару років назад надмірна вага навіть заважала їй ходити і співати. Про це Олександра зізналася в програмі “29 запитань” від Люкс ФМ. Саме це стало відправною точкою для того, аби співачка задумалася про схуднення. За словами Заріцької, для неї важливо не так зовнішній вигляд, як самопочуття і здоров’я.

Як виглядала Олександра Заріцька до схуднення
Як виглядала Олександра Заріцька до схуднення

Схуднення Саші почалося з шоу “Танці з зірками” у 2021 році. Проєкт підштовхнув співачку займатися спортом та правильно харчуватися. Постійні танцювальні репетиції допомагали скидати вагу. Тоді, за декілька місяців Заріцька скинула рекордні 20 кг. Після вильоту з “Танців” дівчина не зупинилася і продовжила займатися спортом та правильно харчуватися. Так, нещодавно Олександра повідомила, що скинула ще 15 кг, тож її загальний результат – мінус 35 кілограмів за рік.

Як виглядає Олександра Заріцька після схуднення
Як виглядає Олександра Заріцька після схуднення

Скинута вага дуже вплинула на зовнішність дівчини. Вона зменшилася буквально удвічі і зараз виглядає приголомшливо.

Саша зізнається, зараз їй набагато більше подобається власне відображення у дзеркалі і вона отримує задоволення сама від себе. Цікаво, що дівчина приховує, скільки важила у своїй максимальній вазі.

Це просто цифри. Головне, щоб люди бачили, що існують зміни, і людина може змінюватися, якщо того захоче.

, – запевняє Заріцька.

За словами співачки, секрет її схуднення у спорті та правильному харчуванні. Дівчина відмовилася від ряду продуктів, серед яких цукор, хліб, снеки, м’ясо та молоко. Саша запевняє, що таке харчування не лише допомагає схуднути, а й допомагає добре себе почувати.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.