Фагот давно закоханий в Ольгу Навроцьку: чи ревнувала дизайнерка, коли він виходив на паркет із колишньою

Олег Михайлюта з гурту ТНМК брав участь у "Танцях з зірками" двічі з однією партнеркою. Уперше між ними виникли романтичні почуття. За 12 років Фагот був закоханий в іншу. Як поставилася Ольга Навроцька до суперниці?

Олег Фагот Михайлюта із гурту “Танок на майдані Конго” складає враження розважливого чоловіка. З усім тим, в особистому житті музиканта не завжди все складається ідеально.

Понад 10 років Фагот мешкає з Ольгою Навроцькою, але робити пропозицію руки й серця коханій жінці не поспішає. Напевно, боїться зурочити. Але ж саме заради дизайнерки Олег колись покинув вагітну дівчину, з якою збирався створювати сім’ю. Тож первісток народився вже за відсутності татуся.

Михайлюта сповістив журналістці Анастасії Будкіній, що йде до іншої, саме в той день, коли дівчина вирішила порадувати коханого новиною про вагітність. Але це не зупинило закоханого мачо.

Він усе одно став жити з Ольгою, кохання до якої знесло дах чоловіку, називаючи її “королевою ельфів”. Звісно, від дитини не відмовився, але жити з Настею заради сина Микити не схотів. Наплював музикант і на вимоги суспільства оформлювати стосунки з Навроцькою, не розуміючи навіщо це робити, коли їм удвох добре і без штампа в паспорті.

Фагот вийшов на паркет із колишньою коханою Катериною

У 2021 році Михайлюту запросили взяти участь у “Танцях з зірками” вдруге. Чоловік погодився, щоб вийти із зони комфорту. Йому показали трьох партнерок на вибір. Та коли Олег побачив Катерину Трішину, то на інших більше не дивився. Річ у тому, що саме з цією танцівницею він уже виходив на паркет 12 років тому. Тоді між ними виникли почуття, тож і тепер музикант вирішив танцювати саме з нею.

Стосунки з Катериною залишилися дружніми. От тільки заковика в тому, що тоді Михайлюта був вільний, а тепер перебував у стосунках з Навроцькою. Тільки згодом Фагот утямив, в яку халепу втрапив. Продюсери стали розкручувати його колишні стосунки для піару, а журналісти постійно ставили провокаційні питання. Чоловік ледве стримався, щоб не віддубасити особливо нахабного представника преси. На щастя, Навроцька все розуміла і не сварила чоловіка, хоча в глибині душі, напевно, зазнавала ревнощів.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.