Українські зірки відзначили день весілля за кордоном: першою ластівкою була Білик, за нею Кароль і Аліна Гросу

Час від часу хочеться відволіктися від сумних думок і пригадати щось яскраве і веселе. Наприклад, зіркові весілля. Деякі селебріті воліють робити це за кордоном подалі від співвітчизників і надокучливої преси.

Ірина Білик і Дмитро Дікусар

Першою ластівкою в цьому питанні стала Ірина Білик зі своїм коханим, який на 16 років молодший за зірку. Попервах партнери по “Танцях з зірками-2” мали намір влаштувати весільну церемонію на Кубі, та не вдалося вчасно оформити візи, тому обмежилися Бразилією.

Білик з Дікусаром побралися в Ріо

26 жовтня 2007 року молодята стали на весільний рушник у Ріо-де-Жанейро. З ними на церемонію летіли четверо друзів, але ті загубилися в аеропорту, тож на екзотичне весілля не втрапили. Згодом наречений поранив ногу на пляжі, в ранку втрапила інфекція і довелося лікуватися. А по поверненні в Київ новоспечене подружжя дізналося, що їхній шлюб за українськими законами вважається недійсним.

Тіна Кароль та Євген Огір

Співачка береже вірність своєму коханому чоловіку і часто пригадує, якою щасливою почувалася на їхньому весіллі. До речі, святкувань було цілих два. Спочатку продюсер і співачка поїхали на Мальдіви, де за екзотичних обставин дали обітницю вірності. Це було в січні 2008 року.

Перше весілля Кароль з Огірем зіграли на Мальдівах

За пів року Тіна з Євгеном вирішили обвінчатися. Це сталося в Києві. До ресторану в урочистий день було запрошено 150 гостей. У церкві від полум’я свічки в нареченої зайнялася фата. Її швидко загасили. Тільки згодом стало зрозуміло, що це був поганий знак. За 5 років чоловік зірки помер від раку.

Аліна Гросу та Олександр Комков

Батьки ніколи нічого не жаліли для коханої доньки. От і весілля з російським бізнесменом в червні 2019 року влаштували просто шикарне. Задля цього зняли віллу в італійській Вероні. Тітка нареченої, що має весільний салон у Чернівцях, нашила купу суконь для племінниці, але дівчина встигла приміряти лише 5 із них.

Батьки витратили на весілля Аліни Гросу в Італії 100 тис. євро

На святкуванні побувало чимало зірок. Звісно ж, хрещена мати нареченої Ірина Білик приїхала, щоб особисто побажати молодятам щастя. Шкода тільки, що шлюб протримався всього пів року.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.