Фото до і після пластики: перші красуні України Іра Білик, Слава Камінська, Софія Ротару не зовсім натуральні

З кожним роком пластична хірургія стає все більш доступною для звичайних жінок. А ось знаменитості вже давно удосконалюють себе таким способом.

Прибрати зморшки, зробити маленький ніс, пухкі губи, виразні вилиці – все це зараз можна зробити за один сеанс у косметолога, чи пластичного хірурга. Більшість знаменитих жінок, які завжди перебувають у центрі уваги, частенько звертаються до пластичної хірургії.

Ірина Білик

Ірина Білик до та після пластики
Ірина Білик до та після пластики

Ірина Білик ніколи не приховувала, що неодноразово робила пластику. Втім, це немає сенсу приховувати, адже співачка дуже змінилась з часів молодості. Так, за словами Білик, першу операцію вона зробила у 30 років. Тоді артистка підкорегувала форму очей, адже від природи в неї був “сумний” погляд. Потім Білик зробила ринопластику – пластику носа та збільшила губи. Артистка не приховує, зараз вона регулярно робить підтяжки обличчя та інші процедури, які приховують вікові зміни шкіри.

Слава Камінська

Слава Камінська до та після пластики
Слава Камінська до та після пластики

Учасниця колись популярного гурту “НеАнгели” Слава Камінська 5 років була одружена з відомим пластичним хірургом Едгаром Камінським. Можливо саме тому співачка не відмовляла собі у пластичних операціях і зробила їх дуже багато. Слава Камінська це не приховує і відкрито розповідає про пластику. Так, спершу артистка збільшила бюст. Потім Слава зважилася на ринопластику і тепер тішиться маленьким та рівним носом. Також Камінська робить ін’єкції ботоксу і збільшує губи.

Софія Ротару

Софія Ротару до та після пластики
Софія Ротару до та після пластики

Легендарна співачка Софія Ротару завжди славилася своєю неймовірною красою. Артистка була гарною змолоду і зберегла свою вроду і в зрілі роки. Звісно, час бере своє, тому Софія Ротару не стала виключенням і вдалася до певних процедур зі своїм обличчям. Серйозні операції зірка не робила, втім Ротару регулярно робить підтяжку обличчя.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.