Без макіяжу, в халаті, з памперсами на підлозі: дружина Віктора Павліка показала реальну картинку свого життя

Катя Репяхова стала популярною блогеркою в Мережі, коли вийшла заміж за співака Віктора Павліка. Вона показала реальну картинку свого життя, яку інші блогери приховують від фанатів.

Катерина Репяхова стала однією з найвідвертіших українських блогерів. Дівчина відкрито показує, як проходить її життя, з якими складнощами вона стикається, які скандали трапляються через минуле її зіркового чоловіка Віктора Павліка і таке інше.

Нещодавно зіркова пара відпочивала в Буковелі. Разом з Віктором Павліком Катя Репяхова каталась на лижах, поки її мама приглядала за маленьким сином подружжя Михасем. Найкращий час для активного відпочинку – ранок, поки людей ще мало і є багато місця розігнатись на схилах.

Дружина Віктора Павліка показала реальну картинку свого життя
Дружина Віктора Павліка показала реальну картинку свого життя

Після катання блогерка записала нове сторіс для підписників з номеру готелю. Дівчина постала після душу в банному халаті, без макіяжу, з рушником на волоссі, на фоні видно незаправлене ліжко і памперс, який лежить на підлозі:

Тільки перша година дня, а ми вже відкатані. Краще будь-якого тренування. Ой, памперс

, – написала Катя, не помітивши одразу цю деталь, яка видала, що в номері безлад.

Дружина Віктора Павліка показала реальну картинку свого життя
Дружина Віктора Павліка показала реальну картинку свого життя

Нагадаємо, Віктор Павлік і Катерина Репяхова розписались в 2020 році незадовго до смерті сина співака від третьої дружини Лори Созаєвої, хлопець помер від онкологічного захворювання. Через це зіркова пара відклала весілля, яке знову довелось перенести, коли блогерка дізналась про вагітність.

В 2021 році у них народився син Михайло. З малюком вони багато подорожують в Україні і за кордоном та він став головною моделлю в магазині дитячого одягу Репяхової, який вона відкрила під час війни. Зараз доходів від концертів майже немає, тому що всі вони благодійні, тому блог і власний бізнес допомагають Катерині тримати на плаву себе і сім’ю.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.